Fennica.Net


Mediakortti

Hotellit ja motellit: Lå-Ra
Fennica.Net: Matkailu ja maailma: Majoitus- ja ravintolapalvelut: Hotellit ja motellit
Uudet   A B C F G H J K L M N P R S T V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Lå-Ra
Långvik

Långvikin kylpylä- ja kokoushotelli sijaitsee rauhallisessa merenrantamiljöössä vain puoli tuntia Helsingin keskustasta. Monipuoliset noin 3 000 neliön kokous- ja juhlatilat ovat muuntautumiskykyiset ja mahdollistavat niin pienet kuin suuretkin tilaisuudet.

Majatalo Kupittaa

Edullista, mutta laadukasta majoitusta Turussa. Pihassamme on reilusti pysäköintitilaa ja sauna on lämmin joka ilta. Pystymme tarjoamaan erittäin kilpailukykyistä majoitusta urheiluseuroille, pitkäaikaisille asukkaille ja viikot komennustöissä oleville.
Turku Varsinais -Suomi

Majoitusta Satakunnan sydämestä

Matkailupalvelut Harjavallassa. Hotelli tarjoaa majoitusta, kokoustiloja sekä ravintolapalveluita. Liikunta ja muita vapaa-ajan aktiviteettaja runsaasti tarjolla lähiympäristössä.
Harjavalta Satakunta

Naantalin Kylpylä / Saga Palvelut Oy

Naantali Varsinais -Suomi

nopsat.fi

Edulliset lennot ja hotellit netistä

Partiotalon retkeilymaja

Edullinen majoitus lähellä Joensuun keskustaa, yliopistoa ja Areenaa.
Joensuu Pohjois -Karjala

Perhehotelli Gasthaus Ruuhipirtti

Perhehotelli Gasthaus Ruuhipirtti on mukava taukopaikka Keski-Suomessa. Ruuhipirtti Oy tarjoaa majoitus- ja matkailupalveluja sekä järjestää erilaisia perhetilaisuuksia. Tule ja viihdy!
Jyväskylä Keski -Suomi

Pirkanmaan Majoitus- ja Kotipalvelu

Kalustettuja huoneistoja Tampereen keskustan tuntumassa.Homelike apartments in Tampere, near the center of the town.
Tampere Pirkanmaa

Radisson Blu Hotellit & Resortit

Radisson Blu Hotellit & Resortit (aiemmin Radisson SAS) on osa Rezidor Hotel Groupia ja vetää yli 155 hotellia Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa. Löydät Radisson Blu:n hotellit muun muassa kaupungeista Helsinki, Turku, Oulu, Tallinna, Lontoo, Kööpenhamina ja Tukholma.
Helsinki Uusimaa

Rantahotelli Waltikka

Rantahotelli Waltikka on yksityinen kokous- ja koulutushotelli. Meillä on 83 huonetta ja 7 erikokoista kokoustilaa. Meiltä löydät kaksi ravintolaa sekä kaksi kesäterassia ja saunaosaston.
Valkeakoski Pirkanmaa

Rantasipi Hotelli-ketju

Suomen suosituimmat kokoushotellit tarjoavat tasokkaan mahdollisuuden aktiiviseen lomaan ja tehokkaaseen työntekoon. Rantasipit sijaitsevat usein keskellä kaunista luontoa, jossa seikkailut ja elämykset alkavat hotellin edestä.  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.