Fennica.Net


Mediakortti

Olut- ja drinkkiravintolat: Ol-T.
Fennica.Net: Viihde ja vapaa-aika: Ravintolat, kahvilat ja diskot: Olut- ja drinkkiravintolat
Uudet   Tapahtumat   A B D F H J K O P R S T U W  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ol-T.
Olutravintola Konttori

Konttori on jugendtalossa sijaitseva punatiilellä sisustettu valoisa ja tyylikäs olutravintola, jossa ei soi musiikki. Normaalisti rauhallinen ravintola vilkastuu viikonloppuisin. Ravintolan tiloissa toimii myös viihtyisä tilaussauna, johon saunajuomat voi tilata suoraan tiskiltä.Olutravintola Konttori on aikuisten ihmisten mutkaton seurusteluravintola....
Tampere Pirkanmaa

Pappatunturi baari

Gran canarialla, puerto ricon pääostoskeskuksessa sijaitseva pappatunturi baari. Sivuilta löydät enemmän tietoa. Tutustu!

Pedro´s Pub

Pedro´s Pub huokuu aitoa pubitunnelmaa. Pedro on paras kohde iltakävelylle kun olohuone ahdistaa. Joskus se on yllättävä käänne roskapussin viemiselle tai kauppareissulle. Pelejä, biljardia ja rentoa pubitunnelmaa. Todellinen kokoontumispaikka!
Tampere Pirkanmaa

Pizzeria Ankara

Pizzeria Ankara, Ankara, Halvat ja hyvät pizzat
Seinäjoki Etelä-Pohjanmaa

Praha

Helsinki Uusimaa

Pub Appelsiini

Turku Varsinais -Suomi

Public Corner

Public Corner on viihtyisä ja rento kaupunkipubi. Se tarjoaa kotimaisia ja ulkomaisia oluita ja siidereitä, erikoiskahveja, suolaisia ja makeita pikkuherkkuja.

Restbar Oy

Restbar on tamperelainen ravintola-alan perheyritys. Yhtiön toiminta alkoi keväällä 1989 kun se avasi Pedro´s Pub –nimisen ravintolan Tampereen Tesoman kaupunginosassa. Yhtiön perustivat Jari Hannula ja Matti Ahonen, molemmat ravintola-alan kokeneita konkareita. Nykyään yhtiö on Hannulan perheen omistuksessa kokonaisuudessaan ja yhtiön toimitusjohtajana... Jatkuu
Tampere Pirkanmaa

Stella Star Bar

Stella Starbar - viihtyisä ravintola Kalliossa -
Helsinki Uusimaa

Teho-Ravintolat Hyvinkää

Teho-Ravintolat on palvellut Hyvinkäätä jo vuodesta -63 lähtien, ja on tänään neljän HOK:n ravintolan muodostama kokonaisuus. Kiinteistössämme sijaitsevat Royal Ale Pub, Chico's, Tanssikellari ja Upstairs Club.
Hyvinkää Uusimaa

T.mi Peter Bergbom

Hot cafe erotiikkabaari. Pikkujouluille, polttareille sekä muuten vain erotiikan ystäville.
Seinäjoki Etelä-Pohjanmaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.