Fennica.Net


Mediakortti

Pirkanmaa: Lahjatavarat, matkamuistot
Fennica.Net: Pirkanmaa: Business: Kauppa: Kukat, lahjatavarat, käsityötuotteet: Lahjatavarat, matkamuistot
Uudet   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä
Kivikaiverrus Signum

Kivikaiverrus Signum on Orivedellä toimiva perheyritys joka hautakivien toteutuksen, asennuksen, restauroinnin ja kaivertamisen lisäksi valmistaa lahjatavaroita, kylttejä ja käyttöesineitä kivestä, puusta, metallista ja muovista, sekä harjoittaa laserkaiverrusta / merkkausta lähes kaikkiin materiaaleihin.Voimme kaivertaa tekstin, logon tai kuvan puuhun,... Jatkuu
Orivesi Pirkanmaa

Längelmäen kovasin

Palanen Isänmaata, historiaa ja vanhaa perinnettä Längelmäkeläisen hiomakiven, "kovasimen" muodossa. Tämän alueen hienojakoisella vesihiomakivellä teroitat teräaseesi huipputerävään kuntoon.Käsityönä ja pärepakkauksessa se on myös erinomainen lahja erämiehille, kokeille, kodin keittiöihin, ammattimiehille..
Längelmäki Orivesi Pirkanmaa

Meritalo & Rönnvikin liikelahja

Liikelahjoja. Lahjapakkauksissa viinipulloja ja/tai hillopurkkeja. Lahja, jonka haluaisit itsekin saada, on hyvä lahja annettavaksi. Liikelahjan merkki on Lumo niinkuin pohjoinen lumous. Rönnvikin viinitila sijaitsee Pälkäneen Laitikkalassa.
Pälkäne Pirkanmaa

Palkintotehdas

Palkintotehdas on palkitsemiseen erikoistunut erittäin nopean palvelun verkkokauppa.
Pirkkala Pirkanmaa

Wästikivi Oy

Längelmäen kovasin...palanen Isänmaata ja historiaa, kuitenkin myös käsityönä tehty toimiva tarvekalu... luonnonkivi, jolla teroitat puukot, fileerausveitset, koukut, juustohöylän, sakset ja paljon muuta huipputerävään kuntoon. Kivi, joka ei revi eikä raavi, vaan tekee purevan terän, hioo kierteen pois. Lahjapakkauksena toimii kattopäre! Luomutuote,... Jatkuu
Längelmäki Pirkanmaa   Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.