Fennica.Net


Mediakortti

Työvoimapalvelut: Po-Tr
Fennica.Net: Business: Asiantuntijapalvelut: Työvoimapalvelut
Uudet   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Po-Tr
Pomolle.fi - Tuntiseuranta

Pomolle.fi palvelu on ammattilaisille suunniteltu tuntiseuranta -palvelu, joka helpottaa merkittävästi projektien sekä työntekijöiden käyttämän ajan laskemisessa. Palkanlaskennan lisäksi voit helposti todentaa asiakkailta laskutettavan tuntimäärän. Lisäksi eri työtehtävät voidaan vaivattomasti jaotella työkohdeperusteisesti, jolloin esimerkiksi palveluseteliyrittäjien... Jatkuu

Priima Henkilöstöpalvelut

Kun etsit kustannustehokasta henkilöstövuokrausta älä epäröi pyytää tarjousta Priima Henkilöstöpalveluilta. Voimme luvata, että saatte meiltä kilpailukykyisen tarjouksen.​Jätä yhteydenottopyyntö niin olemme Teihin yhteydessä!
Tampere Pirkanmaa

Proselectum Oy Ab

Helsinki Uusimaa

Reletic

Reletic on kanava, mitä kuka tahansa tai mikä tahansa käyttäjäryhmä (niin yksityiset kuin yhteisötkin) voivat hyödyntää mm. organisointipaikkana ja yhteisenä portaalina projektilaisten kesken.Työryhmänne tai yhdistyksenne voi kokoontua sivustolle suunnittelemaan toimintaansa, pitämään yhteyttä toisiinsa tai vaikkapa hakea sivustolta uutta projekti-... Jatkuu
Jämsä Keski -Suomi

Search & Selection - S&S Consulting Oy

Search & Selection - S&S Consulting Oy on rekrytointipalveluihin, soveltuvuusarviointeihin ja työyhteisön kehittämiseen erikoistunut yritys. Autamme asiakkaitamme henkilöstöresurssien käytössä ja kehittämisessä.
Espoo Helsinki Uusimaa

Soluta Henkilöstöratkaisut Oy - Henkilöstövuokraus

Soluta Henkilöstöratkaisut Oy on Pirkanmaalla ja Jyvässeudulla toimiva, useiden eri toimialojen henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin perehtynyt, auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.
Jyväskylä Tampere Keski -Suomi

S & S Consulting Oy (Search & Selection)

Helsinki Uusimaa

Staffpoint Oy

Staffpoin on henkilöstövuokrausyritys, jonka tehtäviin kuuluu rekrytointi ja työvoiman vuokraus yrityksille.

treactors / Arriva Tuotanto Ay

Manageripalvelua tamperelaisille ammattinäyttelijöille. Tarjoamme ammattinäyttelijöitä tv-, radio-, elokuva- ja mainosalan töihin.
Tampere Pirkanmaa



   Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.