Fennica.Net


Mediakortti

Uusimaa: Aikuiskoulutus ja -kurssit: He-Ra
Fennica.Net: Uusimaa: Koulutus: Aikuiskoulutus ja -kurssit
A C E H K M N R T U  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: He-Ra
Helsingin Evankelinen Opisto

Helsinki Uusimaa

KalpaTaru

KalpaTaru tarjoaa luonnonfilosofiaan liittyviä koulutus- ja asiantuntijapalveluita. Painopistealueita ovat modernin fysiikan maailmankuvalliset vaikutukset (kvanttimekaniikan tulkinta)ja joogafilosofia.
Kirkkonummi Uusimaa

Kansanvalistusseura

Helsinki Uusimaa

Karis Kurscenter

Karjaa Uusimaa

Koulutuskeskus Dipoli

Espoo Uusimaa

Kurssihaku.fi

Kurssihaku.fi on koulutusmarkkinointi -palvelu. Koulutusorganisaatiot voivat helposti julkaista ja markkinoida koulutustarjontaansa palvelussa.Koulutusta hakeville palvelu on tehokas ja maksuton. Palvelussa on tarjolla ammatillista kurssi, koulutus ja tapahtumatarjontaa.
Helsinki Uusimaa

KVS-Instituutti

Helsinki Uusimaa

Maaseudun Sivistysliitto R.Y.

Helsinki Uusimaa

Nemea Oy - Yksilöllistä tietotekniikan valmennusta

Nemea Oy on vuonna 1995 perustettu tietotekniikan koulutus- ja konsultointipalveluja tarjoava yritys. Olemme toimintamme aikana kouluttaneet liki 25.000 kurssilaista.Koulutuspalveluiden tueksi tuotamme selkeitä ja käytännönläheisiä oppimateriaaleja sekä kartoitamme henkilöstön tietoteknistä osaamistasoa.Koulutustoiminnassamme ohjenuorana ovat- yksilöllisyys-... Jatkuu
Helsinki Uusimaa

Raisoft Ltd Oy

Raisoft on sosiaali- ja terveydenhuollon alalla toimiva, vuonna 2000 perustettu asiantuntijayritys.Tarjoamme RAI-järjestelmään pohjautuvia ohjelmistoratkaisuja sekä koulutusta Suomessa ja kansainvälisesti.RAI-järjestelmää hyödynnetään vanhustenhuollossa ja aikuisväestön psykiatrisessa hoidossa. Järjestelmää käytetään hoidon suunnitteluun, laadun tarkkailuun... Jatkuu
Helsinki Uusimaa

Ranskan kulttuurikeskus

Ranskan kulttuurikeskuksen kotisivu: kielikoulutus, ranskalaisten tapahtumat Suomessa, kulttuurikeskuksen kirjaston kokoelmat, Ranskassa opiskelu, kieliasiat, tiede ja teknologia, Ranska internetissä.
Helsinki Uusimaa



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.