Fennica.Net


Mediakortti

Aikuiskoulutus ja -kurssit: Ra-Te
Fennica.Net: Koulutus: Aikuiskoulutus ja -kurssit
A C E F H K L M N O P R S T U V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ra-Te
Raisoft Ltd Oy

Raisoft on sosiaali- ja terveydenhuollon alalla toimiva, vuonna 2000 perustettu asiantuntijayritys.Tarjoamme RAI-järjestelmään pohjautuvia ohjelmistoratkaisuja sekä koulutusta Suomessa ja kansainvälisesti.RAI-järjestelmää hyödynnetään vanhustenhuollossa ja aikuisväestön psykiatrisessa hoidossa. Järjestelmää käytetään hoidon suunnitteluun, laadun tarkkailuun... Jatkuu
Helsinki Uusimaa

Ranskan kulttuurikeskus

Ranskan kulttuurikeskuksen kotisivu: kielikoulutus, ranskalaisten tapahtumat Suomessa, kulttuurikeskuksen kirjaston kokoelmat, Ranskassa opiskelu, kieliasiat, tiede ja teknologia, Ranska internetissä.
Helsinki Uusimaa

Ranuan Kr. Kansanopiston kotisivut

Ranuan Kristillisen kansanopiston esittely.
Ranua Lappi

Riienaika Oy

Koulutus- ja tutkimuspalvelut, sosiaali- ja terveydenhuollon, nuorisotyön ja yhteiskunta-alan lisä- ja täydennyskoulutusta sekä oppilaitosopetusta. Lisäksi toteutamme mm. eri palvelualoille räätälöityjä turvallisuuskoulutuksia sekä ohjaavaa ja valmentavaa koulutusta.
Helsinki Uusimaa

Rovalan Setlementti

Rovala-Opisto ja Rovaniemen kansalaisopisto
Rovaniemi Lappi

Siikaranta-opisto

Siikaranta-opisto on 35 km Helsingistä luoteeseen sijaitseva kansanopisto jossa on yleisiä linjoja ja kurseja sekä Rakennusliiton työelämäkoulutusta. Eräopaskurssi, peruskoululinja aikuisille, tieto- ja mittaustekniikan linja ym. sekä lyhytkursseja. Siikarannassa toimii myös kokous- ja koulutushotelli yrityksille ja yhteisöille.

Speak & Fun Kielimatkat

Laaja aikuisten kielimatkatarjonta yli 110 kauniissa kurssikohteessa 29 eri maassa takaa oikeanlaisen kurssin löytymisen kaikkiin toiveisiin, etsit sitten tehokasta kielikoulutusta tai enemmän lomailuun ja harrastuksiin painottunutta matkakohdetta. tarjoamme myös talousenglannin -kielikursseja sekä erilaisiin kielitutkintoihin valmentavia kursseja... Jatkuu

Suomen Eläinterapiaopisto

Hevoshierojakoulutus, koirahierojakoulutus, urheilukoirahierojakoulutus, eläinhomeopatiakoulutus, eläinalan kurssit ja eläinalan ammattikoulutukset

Suomen Fenomenologinen Instituutti Ry

Tampere Pirkanmaa

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus (TAKK)

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus (TAKK) on Suomen suurimpia aikuisten kouluttajia. Meillä opiskelee vuosittain yli 11 000 opiskelijaa. Toimintaperiaatteisiimme kuuluvat ajanmukaiset oppimismenetelmät ja -ympäristöt, palveluhenkisyys ja asiantuntemus.
Tampere Pirkanmaa

Testauskoulutus.fi

Testauskoulutus ja Prove tarjoaa testauskoulutukset, jotka muuttavat ammattitaitosi ja elämäsi pysyvästi. Parempaan.



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.