Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Rakentaminen: Ma-Ra
Fennica.Net: Helsinki: Business: Teollisuus: Rakennusteollisuus: Rakentaminen
Uudet   A C D E F H I J K L M N O P R S T U V Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ma-Ra
Maalaus Hovi Oy

Olemme maan johtavien maalausliikkeiden joukossa toimineet jo vuodesta 1977. Ota meihin yhteyttä kaikissa pinnoitus, tasoitus, maalaustöissä. suoritamme asiantuntemuksella ja ammattitaidolla kaikkeen alaan liittyvän.

Maalausliike Vatjus-Anttila

Tarjoamme laadukkaita ja luotettavia maalaus- ja remonttipalveluja pääkaupunkiseudun alueella yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille. Yrityksemme on palvellut asiakkaitaan asiantuntevasti jo vuodesta 2000 lähtien.

Markom Finland Oy

Rakennamme: Omakotitalot perustuksineenVäliseinätyötAlakatotJulkisivumuurauksetHenkilövuokraustaAlan edullisemmat veloitukset

Mesta Oy

Mesta Oy on rakentanut pääkaupunkiseudulla elämänkestäviä koteja jo yli 60 vuotta, huolella ja harkiten. Valitsemme parhaat asuinalueet, klassiset mallit ja kulutusta kestävät materiaalit, jotta asuntojen arvo ei vain säily vaan kasvaa ajan kanssa. Haluamme rakentaa hyvää.

mnbros saneeraus

Suoritamme- Kylpyhuonesaneerauksia- Huoneistosaneerauksia- Vesieristyksiä- Saunojen panelointia ja eristyksiä- Keittiökaappien asennuksia - asiakkaan valitsemista malleista- Vanhojen kaappien entisöintiä ja muutostöitä- Vuorivillamattojen asennusta- Eristeiden asennusta- Ilmastointia- Remontointia: kylpyhuone ja huoneistot (laatoitus,panelointi,tapetointi,... Jatkuu

Novosan Oy

Novosan Oy on julkisten vessojen asiantuntijayritys ja täyden palvelun WC-talo. Novosan tarjoaa vedensäästöä ja järkeviä ratkaisuja yleisökäymälöiden strategiseen kehittämiseen liittyen.Vedettömät pisuaarit ja yleisten saniteettitilojen ratkaisut ovat Novosanin päätuotteet.

Otsoson oy

Reginox terästiskialtaat, Marmorin valumarmorialtaat, Cersanit saniteettiposliinit sekä Otsoson suihkukulmat

Pelti- ja Rautatyö Oy

Kattopeltityöt vankalla osaamisellaHyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Huolellisesti toteutettu ja viimeistelty konesaumapeltikatto kestää sukupolvelta toiselle – säästä riippumatta. Peltikatto on varsinainen käsityötaidon mestarinäyte, joka näyttää hyvältä ja jonka laatu on taattu. Pelti- ja Rautatyö Oy:n kokenut työnjohto tukee tarvittaessa suunnittelijoita... Jatkuu

Perkiön Pelti - Peltisepänliike

Teemme ammattitaidolla julkisivu-, katto- ja peltirakennetyöt koko Uudenmaan alueella yli 40 vuoden kokemuksella.Peltikattotöiden lisäksi teemme kattoja mm. kuparista, sekä kattoihin kiinnitettäviä lumiesteitä. Kattojen valmistamisen ja asentamisen lisäksi huollamme muutenkin kattoja.PeltiseppäPeltisepäntyötRakennuspeltityötVesikatotKonesaumakatotPeltikattotPeltilistatIkkunalistatSyöksytorvetVesikourutJalkarännitLumiesteetKattosillatLapetikkaatKattoturvatuotteetLumenpudotus...

Priima-Piha

Teemme ulkoalueiden kiveykset, laatoitukset, muurit, terassit, käytävät, istutukset, nurmikot, piha- ja leikkikenttävarusteiden asennukset.Tarvittaessa avustamme käytännön suunnitteluratkaisuissa ja viheralueiden kasvivalinnoissa.Toimimme Helsinki-Hämeenlinna-Tampere -alueella.

Rakennusliike Utriainen Oy

Haluatko remontoida Uudellamaalla? Mikäli vastasit kyllä, Rakennusliike Utriainen oy on sinulle oikea yhteistyökumppani!



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.