Fennica.Net


Mediakortti

Pirkanmaa: Rakentaminen: Pa-Vi
Fennica.Net: Pirkanmaa: Business: Teollisuus: Rakennusteollisuus: Rakentaminen
Uudet   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Pa-Vi
Paalutus Its-Vahvistus Oy

Paalutus Its-Vahvistus Oy on maa-, kallio- ja betonirakenteiden vahvistamisen ja tiivistämisen, kaivantojen tukemisen ja paalutuksen erikoisurakoitsija.
Toijala Pirkanmaa

Pientalohuolto.fi - Kattohuolto

Kattomaalaus, pesut, pinnoitteet, lumiesteet, turvakirkojen asennukset, elementtisaumaukset. www.pientalohuolto.fiinfo@pientalohuolto.fiArk. Klo. 08-17. P.0403234828
Tampere Pirkanmaa

Pihaunelma - Piharakennuksia kaikille pihoille

Piharakennuksia kaikille pihoille | Pihasaunat | Hirsisaunat | Tynnyrisaunat | Savusaunat | Kylpytynnyrit | VierasmajatPihaunelma valmistaa piharakennuksia. Valikoimista löytyy vierasmajoja, pihasaunoja tynnyrisaunoista savusaunaan.
Valkeakoski Pirkanmaa

Portaat.info

Portaat.info sivuilla ohjeista, vinkkejä ja tietoa portaiden suunnitteluun ja hankintaan.
Tampere Pirkanmaa

Priima-Piha

Teemme ulkoalueiden kiveykset, laatoitukset, muurit, terassit, käytävät, istutukset, nurmikot, piha- ja leikkikenttävarusteiden asennukset.Tarvittaessa avustamme käytännön suunnitteluratkaisuissa ja viheralueiden kasvivalinnoissa.Toimimme Helsinki-Hämeenlinna-Tampere -alueella.
Tampere Pirkanmaa

Putkiremontti - elasticpipe.fi

Teemme putkiremontteja TKR-massausmenetelmällä.Pienkiinteistöihin,rivi- ja kerrostaloihin sekä teollisuuslaitoksiin.
Tampere Pirkanmaa

Rakennusmoisio

Rakennusmoisio.com -sivustolta löydät palvelut rakentamisen suunnitteluun, työnjohto- ja valvontatehtäviin, uudis- ja korjausrakentamiseen sekä kodin kunnostukseen ja remontointiin. Tule tutustumaan palveluihin ja katsomaan referenssikohteita!
Tampere Pirkanmaa

Sastamalan Maalämpökeskus - Maalämpöjärjestelmien ammattilainen!

Myymme ja asennamme laadukkaat Danfoss ja Ivt Maalämpöjärjestelmät Satakunta - Pirkanmaa alueella. Käytössä on 15-20 ammattitaitoista asentajaa sekä oma porauskalusto lämpökaivojen poraukseen. Ammattitaidostamme kertoo se että olemme Danfoss Premium Partner -yhteistyöyritys!Tilaa ilmainen kartoituskäynti!
Vammala Pirkanmaa

Tammerlaatta

Laatoitusalan yritys Tampereella. Laatoitukset ja sertifioidut vesieristykset Pirkanmaan alueella
Tampere Pirkanmaa

TradiTech

Tarjoamme rakentamis- ja remontointipalveluja Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Arvostamme kestävää ja energiatehokasta rakentamista. Otamme aina huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet.Rakennamme ja remontoimme muun muassa:- omakotitalot, mökit, autotallit- laiturit, terassit- kasvihuoneet, koira-aitaukset- laatoitukset, paneloinnit, tapetoinnitKotisivuiltamme... Jatkuu
Vammala Pirkanmaa

Vinkkejä aloittelevalle rakentajalle

Tamperelaisen rakennusalan yrityksen kotisivut, josta löytyy myös hyödyllistä tietoa myös alasta muuten vaan kiinnostuneille.
Tampere Pirkanmaa



   Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.