Fennica.Net


Mediakortti

Pohjois-Savo: Rakentaminen
Fennica.Net: Pohjois-Savo: Business: Teollisuus: Rakennusteollisuus: Rakentaminen
Uudet   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä
Ecotek Remontit

Remonttipalvelut Pohjois-Savossa. Keittiö, kylpyhuone, sauna, mikrosementti
Leppävirta Pohjois -Savo

Elecstone Oy - Sähköasennus ja ilmalämpöpumput

Elecstone Oy on pienyritys jonka palveluihin kuuluvat sähköasennukset, ilmalämpöpumppujen asennukset ja viherrakentaminen. Yritys toimii Kuopion seutukunnassa ja asiakkaita ovat alueen pienrakentajat, saneeraajat ja isännöitsijät.
Kuopio Pohjois -Savo

Joro-Huvilat Oy

Joro-Huvilat Oy valmistaa höylähirsirakennuksia Joroisten Huutokoskella. Meiltä edullisesti kesämökit, saunat, aitat sekä muut hirsirakennukset!
Varkaus Pohjois -Savo

Lapiomies Tmi

Tarjoamme rakennusten ehdoilla tapahtuvaa restaurointityyppistä korjausrakentamista sekä rakennussuunnittelua,korjausneuvontaa, ja selvityksiä rakennussuojelu avustus hakemuksia varten rakennus- ja restaurointimestari Matti Valkosen johdolla. Hoidamme myös vastaavan työnjohtajan tehtävät asiakkaiden omatoimisesti rakentamissa kohteissa. Ammattitaitoinen... Jatkuu
Lapinlahti Pohjois -Savo

Maanrakennus - T:mi H.Kainulainen

T:mi H.Kainulainen on Varkaudessa ja sen lähiympäristössä toimiva yksityinen maanrakennusalan palveluita tarjoava yritys. Toimintamme perustuu yli 20 vuoden vankkaan ja luotettavaan kokemukseen ja sitä kautta tyytyväisiin asiakkaisiin.
Varkaus Pohjois -Savo

Rakennusliike Niilo Huttunen Ky

Ylä-savolainen rakennusliike. Toimialana rakentamisen kokonaispalvelu, talonrakennus, teollisuusrakentaminen, saneeraus, peruskorjaus.
Sonkajärvi Pohjois -Savo

Sähkötyö Kuosmanen Oy

Sähkötyö Kuosmanen Oy tarjoaa monipuolisesti sähköalan palveluita ja tarvikkeita Sonkajärvellä, Iisalmessa ja lähikunnissa
Sonkajärvi Pohjois -Savo   Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.