Fennica.Net


Mediakortti

Espoo: Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti
Fennica.Net: Espoo: Business: Palvelut yrityksille: Huoltopalvelut: Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti
Uudet   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä
Apila-palvelu

Apila-kotipalvelu on uusi kotisiivous-palveluyritys juuri sinulle.Kotisiivouksen voit huoletta jättää hoidettavaksemme, kotiinpalattuasi voit rentoutua puhtautta hohtavassa kodissasi.Palveluihin kuuluvat kaikki siivoustyöt, sekä ainutlaatuinen kukkapalvelu: voit tilata siivouksen yhteydessä ammattitaidolla sidotun kukkakimpun! Toiminta-alueena Espoo... Jatkuu

B So Clean Oy

Luotettavaa yrityssiivousta pääkaupunkiseudulla

Delux Clean Ky

Delux Clean Ky, Kotisiivousta ja kodinhoitopalveluja. Toimisto-, muutto-, ja loppusiivoukset

Dsn

Tunnemme alan vaatimuksetPitkän kokemuksemme ansiosta sinulla on käytössäsi siivousalan ammattilaiset. Tunnemme alan vaatimukset ja tuotteet seuraamalla aikaamme. 

Kotisiivooja.com

Kotisiivooja.com toimii hyvin yksinkertaisesti. Välitämme vain Premium tason siivousta. Premium tarkoittaa omaa kotipalvelun huippuammattilaista. Tilaa kotisiivoojaa soittamalla meille tai pyydä tarjous. Käytössämme on 100 siivousalan huippuammattilaista. Meiltä löytyy kaikki siivoukseen liittyvät palvelut.

Loni Palvelut Oy

Loni palvelut Oy on puhtaanapitoalan yritys, joka on perustettu vuonna 2003. Siivousalalla olemme olleet jo 90-luvulta lähtien. Valttikorttimme on nopeus, asiakaskeskeisyys ja laadukas työjälki.

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy

Sivina Kotisiivous

Sivina Kotisiivous tekee säännöllisiä ja kertasiivouksia asiakkaiden kodeissa. Myös ikkunanpesut, muuttosiivoukset ja lattianvahaukset. Toimipisteet Espoon Olarissa ja Helsingin Kannelmäessä. Palvelua jo vuodesta 1997. Teemme työtä arkisin päivätyönä työpareina. Käytämme omia ammattilaisten työvälineitä. Tutustu sivuihin ja sovitaan ilmaisen siivousohjelman... Jatkuu

Sopulin Siivous - yrtityssiivous

Sopulin Siivous tuottaa siivouspalveluita yrityksille ja yksityisille henkilöille. Siivouspalvelumme tekee kaikenlaisia siivouksia kertaluonteisesta viikkosiivouksiin. Työskentelymme painottuu pääkaupunkiseudulle.Tervetuloa kasvavaan asiakaskuntaamme!



   Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.