Fennica.Net


Mediakortti

Pirkanmaa: Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti
Fennica.Net: Pirkanmaa: Business: Palvelut yrityksille: Huoltopalvelut: Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti
Uudet   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä
Dos Line Ky - Siivouspalvelu ja Kotipalvelu

Siivouspalvelu ja kodinhoitopalvelu Tampere ja lähialueet – 20 vuotta puhdasta palvelua. Dos Line tarjoaa laadukasta, yksilöllistä ja ammattitaitoista palvelua kotitalouksille, yrityksille ja kiinteistöille.
Tampere Pirkanmaa

Dyny Clean Kiinteistö Oy

Dyny Clean Kiinteistö Oy on johtava pintojen suojaukseen ja kunnossapitoon erikoistunut yhtiö. Yhtiön toimialoina ovat kiinteistöjen pintahuoltopalvelut sekä Dyny-puhdistus- ja -suoja-aineiden valmistus. Pintahuollon palvelukokonaisuuteen kuuluvat Dyny-suojakäsittelyt, kristallointi ja hiontatyöt sekä graffitien poistot ja antigraffitisuojaukset.
Viljakkala Pirkanmaa

Ekokettu

Tarjoamme ammattitaitoista siivousta Tampereella koteihin ja yrityksille.
Tampere Pirkanmaa

Pirkanmaan Jätehuolto Oy

Tampere Pirkanmaa

Siivouspalvelu Clean & Fresh KY

Tarjoamme siivouspalvelua yrityksille ja kotitalouksille Tampereella ja lähikunnissa Pirkanmaan alueella, edullisesti ja ammattitaidolla vuodesta 2003.Erityisosaamistamme on siivoussuunnitelman laadinta asiakkaan kohteeseen ja työn toteuttaminen kilpailukykyisellä hinnalla.
Tampere Pirkanmaa

Ylöjärven Apu ja Korjaus

Yrityksen toimialana on kotipalvelut, jotka käsittävät mm. seuraavat palvelut: siivous, vaatehuolto, puutarhanhoito, asiointipalvelu, apumiespalvelu jne.
Ylöjärvi Pirkanmaa



   Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.