Fennica.Net


Mediakortti

Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti: Hä-Ko
Fennica.Net: Business: Palvelut yrityksille: Huoltopalvelut: Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti
Uudet   A B C D E F G H I J K L M N P S T V Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Hä-Ko
Hämeen Yleistyöt Ky

Hämeen Yleistyöt Ky tarjoaa kaiken kattavia yleistöitä taloyhtiöille, yrityksille ja yksityisille asiakkaille.Olemme pieni yritys joten meillä on mahdollisuus tarjota palveluitamme joustavasti, nopeasti ja edullisesti.Toiminta-alueemme on Hämeenlinna, Hattula, Hauho, Janakkala, Turenki, Tuulos, Lammi sekä sopimuksen mukaan muuallakin Kanta-Hämeessä.Tavoitteenamme... Jatkuu
Hattula Hämeenlinna Häme

Ikkunahuolto oy Karttunen

Ikkunahuolto Oy Karttunen on toiminut pääkaupunkiseudulla 90-luvun alusta siivouksen erikoispalvelujen toimittajana. Ikkunahuolto oy Karttusen tarjoamia palveluita ovat mm.-ikkunoiden viikko-/kuukausi-/vuosipesut (mm.näytelasienpesu, toimistoikkunoidenpesu)-ikkunoiden tiivistys / korroosiovaurioiden korjaus-muovi-, lino-, kivi- ja puulattioiden pesu... Jatkuu
Helsinki Uusimaa

Ilmataito Oy

Ilmataito Oy tarjoaa palvelut kiinteistönhoitoon, -huoltoon ja korjaukseen.
Turku Varsinais -Suomi

Järviseudun Siivous

Kotisiivoukset, Ulkosiivoukset, Ikkunanpesut, Asiointipalvelut, Toimistosiivoukset, Lattianvahaukset, Peruspesut, Porrassiivoukset, yms...
Alajärvi Etelä-Pohjanmaa

Jätehuoltolaitteet.fi

Tietoa teknisen jätehuollon laitteista ja hyödyistä.Sivustolla mm. tietoa jätepuristimista, paalaimista ja murskaimista. Tietoa jätehuollon tehostamisesta jätehuoltolaitteilla.

Jätehuolto P.Nuolikoski Oy

Vimpeli Etelä-Pohjanmaa

Kiinteistöhallinto Kurkihirsi Oy

Kiinteistöhallintopalveluja kaikille niitä tarvitseville tahoille, kuten asunto- ja kiinteistöyhtiöt, yritysten omistamat käyttöomaisuuskiinteistöt sekä yksityiset vuokranantajat. Palveluitamme ovat mm. hallinnollinen- ja tekninen isännöinti, huoltokirjat, kirjanpito- ja tilintarkastuspalvelut, verokonsultointi sekä vuokranvalvontapalvelut.
Hyvinkää Uusimaa

Kiinteistöpalvelu Mikko Pirinen Ky

Kiinteistöpalvelu Mikko Pirinen Ky on yksityinen kiinteistönhuolto- ja siivouspalveluita Kotkan talousalueelle tuottava perheyritys, joka on erikoistunut ennakoimaan, ylläpitämään ja huolehtimaan kiinteistöjen asumis- ja toimintaviihtyvyydestä.
Kotka Kymenlaakso

Kodin ateria- ja puhtaanapito

Siivouspalvelu- kodin juhla ja ateriapalvelu- kodinhoito, kodin ylläpito ja perussiivous- kodin tekstiilihuolto- viherkasvien hoito- ikkunapesut- muutto ja remonttisiivoukset- konttorien ja pienyritysten siivous
Kommentti siivousta, siivooja, puhtaanapito, kodin hoito,

Riihimäki Häme

Kotipalvelu Arkienkeli

Kotipalvelu Arkienkeli tarjoaa kotisiivousta, yrityssiivousta, sekä ei-sairaanhoidollisia tukipalveluita vanhuksille ja vammaisille. Toimimme Kaarinassa, Turussa, Liedossa ja Paimiossa. Mahdollisuuksien mukaan myös muissa lähialueen kunnissa. Tutustu Arkienkelin toimintaan kotisivuillamme.
Kaarina Paimio Piikkiö Varsinais -Suomi

Kotisiivooja.com

Kotisiivooja.com toimii hyvin yksinkertaisesti. Välitämme vain Premium tason siivousta. Premium tarkoittaa omaa kotipalvelun huippuammattilaista. Tilaa kotisiivoojaa soittamalla meille tai pyydä tarjous. Käytössämme on 100 siivousalan huippuammattilaista. Meiltä löytyy kaikki siivoukseen liittyvät palvelut.
Espoo Helsinki Vantaa Uusimaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.