Fennica.Net


Mediakortti

Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti: Si-Vm
Fennica.Net: Business: Palvelut yrityksille: Huoltopalvelut: Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti
Uudet   A B C D E F G H I J K L M N P S T V Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Si-Vm
Sita

SITA tarjoaa monipuoliset ja kokonaisvaltaiset palveluratkaisut asiakkailleen. SITAn ammattitaitoinen henkilökunta toimii aina asiakkaidensa eduksi, kunkin yksilölliset jätehuoltotarpeet huomioiden. Paras mahdollinen palvelukokonaisuus syntyy laajan ja luotettavan yhteistyökumppaniverkoston avulla.

Sivina Kotisiivous

Sivina Kotisiivous tekee säännöllisiä ja kertasiivouksia asiakkaiden kodeissa. Myös ikkunanpesut, muuttosiivoukset ja lattianvahaukset. Toimipisteet Espoon Olarissa ja Helsingin Kannelmäessä. Palvelua jo vuodesta 1997. Teemme työtä arkisin päivätyönä työpareina. Käytämme omia ammattilaisten työvälineitä. Tutustu sivuihin ja sovitaan ilmaisen siivousohjelman... Jatkuu
Espoo Uusimaa

SOL

Siivous-, toimitila-, kiinteistö- ja turvallisuuspalvelut. Pesula, henkilöstö- ja kotipalvelut.
Helsinki Uusimaa

Sopulin Siivous - yrtityssiivous

Sopulin Siivous tuottaa siivouspalveluita yrityksille ja yksityisille henkilöille. Siivouspalvelumme tekee kaikenlaisia siivouksia kertaluonteisesta viikkosiivouksiin. Työskentelymme painottuu pääkaupunkiseudulle.Tervetuloa kasvavaan asiakaskuntaamme!
Espoo Uusimaa

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy tekee siivoukset yrityksille Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Palvelemme pääasiassa sopimusasiakkaitamme, mutta teemme myös erillisestä tilauksesta erilaisia siivouksia
Vantaa Uusimaa

Suomen Siivousketju

Laadukasta siivouspalvelu koteihin ja yrityksiin. Tilaa kotisiivous www.siivousketju.fi
Vantaa Uusimaa

Talohallinta Oy

Isännöintipalveluja vuodesta 1971
Helsinki Uusimaa

Tehopuhdistus Vesa Toiviainen Oy

Tehopuhdistus on vuonna 2007 perustettu perheyritys, jonka palveluihin kuuluvat muun muassa homeenpoisto, raitisilmaventtilien asennus, mattojen pesut sekä muut tavallista haastavammat siivoustyöt.

T:mi Kotihelppi

T:mi Kotihelppi tarjoaa kotiapua kaikenikäisille ihmisille. Siivoukset, ikkunanpesut, ruuanlaitot, pihatyöt, asiointikäynnit, pyykin käsittely, lasten-ja vanhushoito.
Iisalmi Pohjois -Savo

Turunkymppipalvelu.fi - Kärcher-laitteet

Tarjoamme Kärcher laitteet niin ammatti- kuin kotikäyttöönkin. Siivous- ja lakaisukoneet. Imurit ja painepesurit.
Turku Varsinais -Suomi

VMG-Siivous Kokkola

Olemme Kokkolan alueella vuodesta 2002 toiminut siivousyritys. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme luotettavaa siivouspalvelua, joka kattaa kaikki siivousalan työt niin kotitalous- kuin yritysasiakkaiden tarpeisiin.
Kokkola Keski -Pohjanmaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.