Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Pop- ja rock-musiikki: He-Ra
Fennica.Net: Helsinki: Taiteet ja kulttuuri: Musiikki: Pop- ja rock-musiikki
Uudet   Tapahtumat   A B E F H I J K M P R S T U V W  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: He-Ra
Helsingin juhlaviikot 17.8.2018

Helsingin juhlaviikot on Suomen suurin monitaidefestivaali, joka järjestetään vuosittain elo-syyskuun vaihteessa. Juhlaviikkojen tehtävänä on tarjota laajalle kotimaiselle ja ulkomaiselle yleisölle ainutlaatuisia taide-elämyksiä.Vuonna 2018 Helsingin juhlaviikot järjestetään 17.8.–2.9 ja Taiteiden yötä vietetään torstaina 23.8.2018.

Intimate Ludvig Productions

Juuso Happonen - musiikin monitoimimies

Juuso-lauluntekijä-trubaduuri - tilaisuuden ohjalman ideoija ja toteuttaja - syntymähumalassa - harjannostajaiset - yritystilaisuuksien ohjelmaa räätälintyönä - teemalauluja - monessa mukana - lauluja laidasta laitaan - tunnelman tekijä - positiivinen hämmentäjä

Kohokohdat.fi Helsinki

Kohokohdat.fi on ravintolaopas ja tapahtumakalenteri, joka kokoaa yhteen kaikki Tampereen keikat, teatteriohjelmistot ja festivaalit. Opas on keskittynyt erityisesti ravintolatapahtumiin ja mm. teemaviikkoihin.

Manic Toys - yhtye

Metsäneläimet

Rock-yhtye Metsäneläimet esittäytyy näillä sivuilla.

Mysterian virallinen kotisivu

Niki-laulu ja koskettimet, Rändi-kitarat, JJ-kitarat, Jyrie-rummut, Jake-basso...Biisinäytteitä, kuvia, uutisia, linkkejä biiseihin.. http://music.download.com/mysteria/3600-8671_32-100468870.html

Perfect Strangers of Finland

Nämä sivut on tarkoitettu kaikille Deep Purplen musiikin ystäville. Deep Purplen ohella annamme tilaa myös muille laajaan DP-sukupuuhun kuuluville bändeille ja projekteille: Rainbow, Blackmore’s Night, Ian Gillan Band, Dio, Glenn Hughes, HTP, Whitesnake ym.

Pikkunettiläinen

Pikkunettiläinen on Rumban online-jatke, josta löytyy ehdottoman parhaalla tyylillä esillepantuja pop-vinkkejä alati vain lisääntyen.

Pineapple Circle - yhtye

Radio City Net

Miltä näyttävät ihmiset radioäänien takana? Missä bailataan tänä iltana? Mikä on päivän trivia? Lisäksi mm. maan mainio linkkiopas, uutiset, leffa-arvostelut...



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.