Fennica.Net


Mediakortti

Tanssitaiteet: Se-Ww
Fennica.Net: Taiteet ja kulttuuri: Tanssitaiteet
Uudet   Tapahtumat   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Se-Ww
Sevillanaskurssi 13.3.2016 klo 15

Sevillanas on ihana andalusialainen kansantanssi, jossa on 4 osaa. Voit tulla kurssille myös yksittäisinä päivinä kertaamaan juuri sen osan, joka on eniten ruostunut!Opetusta on kaksi tuntia kerrallaan, hinta 30 e / kerta. Sitova ilmoittautuminen etukäteen.– su 13.3. klo 15–17, sevillanas osa 1– su 20.3. klo 15–17, sevillanas osa 2– su 17.4. klo 15–17,... Jatkuu
Helsinki Uusimaa

Studio Henna t:mi Henna Malinen

Itämaisen tanssin tarvikkeita, tunteja, musiikkia yms.
Helsinki Uusimaa

Tampereen Balettiopisto Birgitta Kiviniemi-Cheremeteff

Tampereen Balettiopisto Birgitta Kiviniemi-Cheremeteff on elinvoimainen, hyväntuulinen ja positiivinen taidetanssioppilaitos, jossa opetuksen perustana on saada kaikkien fyysiset ja psyykkiset voimavarat liikkeelle.Tampereen Balettiopisto Birgitta Kiviniemi-Cheremeteff antaa monipuolista, tavoitteellista ja tasolta toiselle etenevää, korkeatasoista... Jatkuu
Tampere Pirkanmaa

Tanssikoulu Blue Flamenco

Blue Flamenco on etnisen tanssin perusopetusoikeden omaava flamencotanssikoulu.Alkeistunnit, lukujärjestystunnit, yksityistunnit ja esiintyjiä tilaisuuksiin.
Helsinki Uusimaa

Tanssikoulu Matleena

Tanssikoulu Matleena tarjoaa perinteisiä lavatansseja kaiken ikäisille harrastajille. Tunneilla saat kattavan kokonaisuuden siitä mitä paritanssi pitää sisällään mm. parin kanssa kommunikointi, tanssin tekniikkaa, musiikin ilmentäminen tanssissa sekä lavatanssin etiketti. Tanssitunteja on niin aloittelijoille kuin kokeneemmille harrastajille!
Helsinki Oulu Uusimaa

Tanssin Tiedotuskeskus

Kattava ja säännöllisesti päivitettävä sivusto suomalaisesta ammattitanssista: esityskalenterissa tiedot ammattitanssiesityksistä Suomessa ja linkkilistalla monia suomalaisia ja ulkomaisia tanssisivuja. Lisäksi mm. tilastotietoa tanssista ja viikottain päivitettävä ajankohtaista-palsta.

Tanssiteatteri MD

Tanssiteatteri MD tarjoaa laadukasta nykytanssia lapsille ja aikuisille. Tanssiteatteri MD on myös yksi Tampereen ammattiteattereiden Teatteritiimin kuuluvista teattereista. Tervetuloa viihtymään.
Tampere Pirkanmaa

www.dance.fi

www.dance.fi on tanssiportaali joka yhdistää koko suomen katutanssilajien harrastajat ( hiphop, street, break & funkstyles). Sivuilta löydät kuvia, videoklippejä ja tietoa lajeista, tapahtumista sekä tanssiopetuksesta.



   Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.