Fennica.Net


Mediakortti

Itsepuolustus- ja kamppailulajit: Ta-Wr
Fennica.Net: Urheilu: Lajit: Itsepuolustus- ja kamppailulajit
A D E F G H J K M O P S T U V W  
Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ta-Wr
Tai Shin Mun Helsinki ry

Tai Shin Mun Helsinki ry. on perinteinen kung fu-koulu, jossa harjoitellaan kiinalaista apina-kung fua. Opetamme aseetonta ja aseellista kamppailua, jota täydennetään kehoa huoltavilla ja vahvistavilla harjoituksilla. Tervetuloa harjoittelemaan perinteistä kung fua.
Helsinki Uusimaa

Taistelija

Parkanon, Kankaanpään ja Tornion Hapkido-seurojen kotisivut.Hapkido on korealainen kamppailu- ja itsepuolustusmenetelmä, joka yhdistää monen perinteisen korealaisen, japanilaisen ja kiinalaisen taistelutaidon parhaat aspektit yhdeksi lajiksi.
Parkano Pirkanmaa

Ultimate Judo

Paljon kuvia ja tietoa judosta, lukkopainista & vapaaottelusta!
Kerava Uusimaa

Vaasan Budokan Ry

Vaasa Vaasan rannikkoseutu

Vaasan Karate-Do Shotokai r.y.

Vaasa Vaasan rannikkoseutu

Wan Kam Leung Practical Wing Chun Kung Fu

Wan Kam Leung Practical Wing Chun Kung FuSifu Wan Kam Leung on yksi edesmenneen Grandmaster Wong Shun Leung:in ensimmäisistä oppilaista.Hänen taitonsa ovat tehneet vaikutuksen myös Hong Kongin poliisivoimiin ja hän on toiminut G4 (VIP Protection Unit) yksikön pääkouluttajana.Sifu Wan on muokannut lajia kehittääkseen sitä vastaamaan nykypäivän haasteisiin.Harjoittelussa... Jatkuu
Pori Satakunta

Wrange Oy

Meiltä löydät Suomen suurimman valikoiman kunto-, bodaus- ja nyrkkeilyvälineitä, kuntoilijoiden ja urheilijoiden ravintolisiä sekä lisäravinteita.
Helsinki Uusimaa



   Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.