Fennica.Net


Mediakortti

Espoo: Julkiset palvelut: El-Ms
Fennica.Net: Espoo: Julkiset palvelut
Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: El-Ms
Eläinlääkäriasemat Remedium Oy

Remedium eläinlääkäriasema palvelee asiakkaataan Espoossa. Kokeneet eläinlääkärimme huolehtivat lemmikistäsi ammattitaidolla. Kauttamme saatte myös parhaat hoitotuotteet lemmikkisi hyvinvointiin.
Muut terveyspalvelut

Espoon torikauppiaat r.y.

torikauppa espoo
Elinkeinotoiminnan tuki

Fysioterapeutti - Fysio & Training Finland

Terapeuteillamme on vankka kokemus erilaisten vammojen hoidoista ja rasitusvammojen ehkäisyistä. Erityisosaamistamme ovat nuoret kilpaurheilijat, raskausajan hoito ja lapset.
Muut terveyspalvelut

Fysiotraining Fysioterapeutti

Terapeuteillamme on vankka kokemus erilaisten vammojen hoidoista ja rasitusvammojen ehkäisyistä. Erityisosaamistamme ovat nuoret kilpaurheilijat, raskausajan hoito ja lapset.Terapeuttimme etsivät aktiivisesti uutta tietoa ja uusia taitoja jatkokouluttautumalla mm. kraniaaliosteopatiaan ja VoiceWell -metodiin.
Muut terveyspalvelut

Henkilöstövuokraus Easy Way Ky

Meidän yrityksemme harjoittaa työvoiman vuokrausta. Meiltä saa työntekijät esim. varastoihin, tuotantoon, kokoonpanoon sekä kauppoihin. Tosi edullisesti ja nopeasti ja niinkuin yrityksemme nimi kuvastaa (Easy Way) eli helppo tie - se pitää paikkansa.
Työvoimapalvelut

Kiroklinix kiropraktikot

Kiropraktiikka on terveydenhuollon kentässä erikoistunut ala hoitamaan tuki- ja liikuntaelin vaivoja. Kiropraktinen hoito sopii kaiken ikäisille ja moniin eri ongelmiin. Kiroklinix:in hoitohenkilöstö on TEO:n hyväsymiä 'koulutettuja kiropraktikoita' (D.C). He ovat myös Suomen kiropraktikkoliiton jäseniä.
Muut terveyspalvelut

Kotihoito Koti-Medi Oy

Koti-Medi tarjoaa asiantuntevaa ja yksilöllistä kotisairaanhoitoa, hoivapalvelua, sairaanhoitoa ja saattohoitoa.
Muut terveyspalvelut

Lapset ja vanhemmat ry

Lapset ja vanhemmat ry on eroperheen vanhempien etujärjestö, jonka ensimmäinen tarkoitus on vahvistaa eronneiden vanhempien ja lasten keskinäisiä ihmisoikeuksia tavata ja pitää yhteyttä toisiinsa. Yhdistyksen toinen tarkoitus on puolustaa eroperheen vanhempien laillisia oikeuksia saada tasa-arvoista kohtelua viranomaisilta ja parantaa vanhempien ja... Jatkuu
Muut sosiaalipalvelut

Laserin Oy Tatuoinnin poisto

Toimimme monipuolisesti lääketieteen, kauneuden ja hyvinvoinnin saralla. Teemme laserhoitoja, hierontaa, IPL- valohoitoja sekä tatuoinnin poistoja ammattitaidolla.
Muut terveyspalvelut

MSV Siivous

Kotisiivouksia kotitalouksille luotettavasti ja edullisesti 10 vuoden kokemuksella.
Koti- ja asumispalvelut



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.