Fennica.Net


Mediakortti

Julkiset palvelut: La-Lo
Fennica.Net: Julkiset palvelut
Uudet   A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y Ä  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: La-Lo
Lammin kunta

Lammin kunnan viralliset kotisivut
Julkishallinto ja viranomaiset Lammi Häme

Lapin Ensi -ja turvakoti

Tarjoaa ympärivuorokautista tukea, turvaa, ohjausta ja hoivaa erilaisissa elämäntilanteissa ja kriiseissä oleville Lapin läänin asukkaille.
Suoja- ja turvakodit, kriisiapu Rovaniemi Lappi

Lapin museot

Lapin noin parissakymmenessä museokohteessa on runsaasti paikallishistoriallista aineistoa eri muodoissa. Tälle sivustolle on koottu Lapin maakuntamuseon toiminta-alueen museoiden esittelyt ja yhteystiedot.
Museot

Lapset ja vanhemmat ry

Lapset ja vanhemmat ry on eroperheen vanhempien etujärjestö, jonka ensimmäinen tarkoitus on vahvistaa eronneiden vanhempien ja lasten keskinäisiä ihmisoikeuksia tavata ja pitää yhteyttä toisiinsa. Yhdistyksen toinen tarkoitus on puolustaa eroperheen vanhempien laillisia oikeuksia saada tasa-arvoista kohtelua viranomaisilta ja parantaa vanhempien ja... Jatkuu
Muut sosiaalipalvelut Espoo Uusimaa

Lapsettomuusklinikka Fertinova

Fertinova on lapsettomuusklinikka joka on erikoistunut sekä naisista että miehestä johtuvan lapsettomuuden hoitoon. Ensimmäinen käynti on aina ilmainen.
Muut terveyspalvelut

Laserin Oy Tatuoinnin poisto

Toimimme monipuolisesti lääketieteen, kauneuden ja hyvinvoinnin saralla. Teemme laserhoitoja, hierontaa, IPL- valohoitoja sekä tatuoinnin poistoja ammattitaidolla.
Muut terveyspalvelut Espoo Uusimaa

Laserleikkaus.fi - Silmien laserleikkaus

Silmien laserleikkausta harkitsevat saavat sivustolta yleistä tietoa operaatiosta ja voivat myös varata ajan maksuttomaan hoitoarvioon.
Lääkäriasemat, klinikat, lääkärit

Lehtosuon Hoitoturve

Lehtosuon Hoitoturvetta on käytetty menestyksellä ihottumien, psoriasiksen, aknen, hiuspohjan, säärihaavojen, vaippaihottuman, lihassärkyjen, nivelvaivojen, reumaattisten kipujen, turvotuksen, verenkiertohäiriöiden, kuukautiskipujen, vaihdevuosivaivojen, eturauhasvaivojen...hoitoon. Lista on pitkä. Miksi et kokeilisi itsekin ?
Muut terveyspalvelut

Lempäälän kunta

Lempäälän kunnan viralliset kotisivut.
Julkishallinto ja viranomaiset Lempäälä Pirkanmaa

Lohjan Hammaslääkärikeskus

Lohjan Hammaslääkärikeskus tarjoaa hymyilevää hammashuoltoa Lohjan keskustassa. Palveluihimme kuuluvat mm. perinteinen hammashoito ja suuhygienia ja vaativat hammaskirurgia ja protetiikka.
Lääkäriasemat, klinikat, lääkärit Lohja Uusimaa

Lokakuun liike

Lokakuun liike on ihmisoikeusliike, joka tekee rakenteellista sosiaalityötä ja tutkivaa journalismia.
Muut sosiaalipalvelut Tampere Pirkanmaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.