Fennica.Net


Mediakortti

Vantaa: Koti ja asuminen: Su-Va
Fennica.Net: Vantaa: Koti ja asuminen
Uudet   A D F H I J K M N O P R S T U V W  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Su-Va
Suomen Omakotiliitto r.y

Suomen Omakotiliitto on valtakunnallinen pientaloasukkaiden ja vapaa-ajan asunnon omistajien edunvalvonta- ja palvelujärjestö, joka edistää pientalovaltaista elämänmuotoa.
Asuminen, asunnon hankinta

Suomen tekstiilimedia

Tekstiilipainatusta jo vuodesta 1998!Suomen tekstiilimedia on suomalainen tekstiilipaino, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1998 asti. Palveluihimme kuuluvat tekstiilipainatuksen lisäksi kuvanmuokkaukset, värierottelut ja brodeeraukset. Tekstiilivalikoimamme on monipuolinen ja värivaihtoehtoja on runsaasti.Valikoimiimme kuuluu mm. t-paidat, puserot,... Jatkuu
Vaatteet

Tho Group Oy

Hiekkapuhalluksen ja pintakäsittelyn ammattilainen.
Rakentaminen

Tikkurila Oy

Tikkurilan sivuilta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon maaleista ja maalaamisesta.
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet

TP-kotiremontit - Avaimet käteen-remontit

TP-kotiremontit Oy on pääkaupunkiseudulla (+Kerava, Tuusula ja Järvenpää) toimiva huoneistoremontteihin ja rakennussaneeraukseen erikoistunut yritys.
Rakentaminen

Tuontinet Oy

Tuontinet Oy on maahantuontia sekä tukku- ja vähittäiskauppaa harjoittava osakeyhtiö. Keskitymme toiminnassamme verkkokauppaan ja postimyyntiin. Valikoimiimme kuuluvat naisten urheilu- ja vapaa-ajan tekstiilit, alusasut, yöasut, uimapuvut ja asusteet.Tuomme maahan, markkinoimme ja myymme uusia, muualla kansainvälisesti tunnettuja, merkkituotteita.... Jatkuu
Vaatteet

Työkalupalvelun Oy

Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet

Uudenmaan IV-nuohous - Vantaa

Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistukset ja huollot, UusimaaOlemme omakoti- ja rivitalojen ilmanvaihtojärjestelmien nuohous, huolto- ja säätötöitä tekevä yritys.Ilmanvaihtokanavien puhdistus, säätö- ja mittauspalvelut sekä suodattimien vaihdot.Yrityksen kotipaikka on Vantaa. Kysy ilmaista hinta-arviota!
LVI-ala

Uudenmaan Peltityö Oy - Kaikki kattotyöt

Hyödyllistä tietoa katto- ja rakennuspeltitöihin liittyen.Uudenmaan Peltityö Oy tarjoaa vaivattoman tavan hoitaa kiinteistösi kattotyöt kerralla kuntoon. Paikallinen kotimainen perheyritys 30 vuoden kokemuksella.Kattoremontit, vesikourut, kattoturvatuotteet, tikastuotteet, kattohuolto ja -maalaus ym. kattotyöt.
Rakentaminen

Vantaan Keittiöpisteen kotisivut

Myymälästämme löydät keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, liukuovet ja komerot, kaakelit, lasitiilet ja laminaatit, takkavälineet ja takorautatuotteet ym.Suunnittelemme ja toteutamme kodinkalusteet asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimitamme tuotekokonaisuudet luotettavasti, nopeasti ja helposti kotiovellesi.
Sisustaminen

Vantaan paitapaino

Suomalainen paitapaino, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1998 asti. Palveluihimme kuuluvat paitapainatuksen lisäksi kuvanmuokkaukset, värierottelut ja brodeeraukset. Tekstiilivalikoimamme on monipuolinen ja värivaihtoehtoja on runsaasti.Valikoimiimme kuuluu mm. t-paidat, puserot, pelipaidat, bändipaidat, hupparit ja pipot. Valikoima koostuu tekstiileistä... Jatkuu
Tekstiilit ja kankaat



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.