Fennica.Net


Mediakortti

Päijät-Häme: Koti ja asuminen: Su-Ww
Fennica.Net: Päijät-Häme: Koti ja asuminen
Uudet   A C F H I K L M P R S T U V W  
Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Su-Ww
Sundance Spas - ulkoporealtaat

Meiltä löydät kaikki Sundance Spas -ulkoporealtaat. Myymme myös ulkoporeallastarvikkeet ja vedenhoitoaineet sekä huollamme ja korjaamme ulkoporealtaasi. Tutustu allasmalleihin kotisivuillamme www. seitawellness.fi ja tule Lahden myymälämme!
Puutarha ja kasvit Lahti Päijät-Häme

Suomen Muotoilutoimisto

Tarjoamme mm. Kaluste- ja tuotemuotoilua, Sisustus toteutukset ja Graafista suunnittelua. Palvelemme teitä pienistä lasikuitukorjauksista suurempiin muotoiluprojekteihin. Tutustu palveluihin sivuillamme ja ota epäröimättä yhteyttä.
Sisustaminen Lahti Nastola Päijät-Häme

Suomen Takuupinnoitus Oy

Maalaus-,tasoite- ja tapetointityöt luotettavasti takuulla. Pyydä tarjous.
Rakentaminen Lahti Päijät-Häme

Taloyhtiön linjasaaneerausremontti

Taloyhtiön peruskorjaukseen ja putkiremonttiin tarkoitetut Cefo elementit helpottavat ja nopeuttavat taloyhtiön peruskorjausta. Elementeillä voidaan tuoda käyttövesi, viemäröinti, sähköelementit ja lämmitys huoneistoon ilman suuria purkutöitä ja pitkiä projekteja. Palo- ja äänieristetyt elementtien pintaan voidaan laittaa asukkaan haluama materiaali... Jatkuu
Rakentaminen Asikkala Päijät-Häme

T:mi Witta-Tuote

T:mi Witta-Tuote - kotisivuKuivaniemi ja HeinolaTervetuloa tutustumaan!!!
LVI-ala Heinola Päijät-Häme

Tähtisaunat

Tähtisaunat - saunan lauteet ja kiukaat. Valmistamme ja suunnittelemme ensiluokkaisia, suomalaisia saunoja parhaista materiaaleista juuri sinun toiveidesi mukaisesti. Teemme saunat löylykauha käteen -periaatteella tai osatoimituksena.
Rakentaminen Hollola Päijät-Häme

Uunikas

Uunikas on Nuunnauunin valtuutettu jälleenmyyjä. Kauttamme myös vuolukivipatterit ja -laatat, savuhormit, vuolukivikiukaat ja -patterit, suunnittelu-ja asiantuntijapalvelut sekä 3D-mallinnukset.
Sisustaminen Lahti Päijät-Häme

Valaisimien erikoisliike Valomaja

Valaisimien erikoisliike Valomaja palvelee asiakkaitaan verkkokaupassa, sekä liikkeissä Lahdessa ja Mäntsälässä.Valikoimastamme löydät laajan valikoiman edullisia sisustusvalaisimia, design-valaisimet, kylpyhuoneen valaisimet, ulkovalaisimet, kiskovalaisimet, sähkötarvikkeet sekä paljon muuta.Meiltä saa vielä perinteisiä hehkulamppuja (25W-60W). Sekä... Jatkuu
Valaistus, lamput Lahti Päijät-Häme

Verhoomo Hopeanaula

Verhoomo Hopeanaula on v.1997 perustettu yritys.Verhoilemme takuutyönä perinteiset antiikkihuonekalut kuin myös nykyaikaisetkin huonekalunne sekä veneen ja asuntoautojen patjat.Tarkka suunnittelu ja aikataulutus.Hyvät kangasvalikoimat moneen makuun.Verhoomo Hopeanaula myy verhoilutarvikkeita sekä -kankaita harrastustarpeisiin.Myös tarvikkeiden postitus... Jatkuu
Sisustaminen Nastola Päijät-Häme

www.Remontit.tk

Laadukkaat kodin remontit ja turvajärjestelmät.Tmi Pasi T. Kallio
Rakentaminen Heinola Päijät-Häme   Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.