Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Koulutus: Au-Fa
Fennica.Net: Helsinki: Koulutus
A B C D E F H I K L M N O P R S T U V Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Au-Fa
Autokoulu Masa - Itä-Vantaa/Helsinki

Autokoulu MASA on toiminut Itä-Vantaan Länsimäessä jo vuodesta 1991. Tarkempi historia: Liikennekoulu Masa aloitti toiminnan Itä-Vantaan Länsimäessä vuonna 1991, josta alkaen koulutusta on saanut moottoripyörällä, henkilöautolla ja kuorma-autolla. Vuonna 2003 koulun yhtiömuoto muuttui samalla myös nimi eli Autokoulu Masa Oy.
Muu koulutus

British Council Finland

The British Council is Britain's international organisation for educational and cultural relations and has been in Finland for over fifty years.With the support of our specialist colleagues in the UK, we work with ordinary people as well as professionals and decision-makers, building relationships and creating opportunities through programmes in education,... Jatkuu
Opiskelu ulkomailla, harjoittelu ulkomailla

Canvakoulutus

Visuaalisuus viestinnässä ja markkinoinnissa on tänä päivänä tärkeä erottautumiskeino.Haluttu viesti pitäisi saada perille mahdollisimman tehokkaasti ja usein minimaalisella budjetilla.Ota nyt käyttöösi Canva, niin voit tuottaa laadukasta ja visuaalisesti näyttävää sisältöä joustavasti nettin sekä printtiin. Canvakoulutus auttaa sinut alkuun.
Aikuiskoulutus ja -kurssit

Connectare Oy/ Kielikoulutusta

Connectare Oy/ SpråkCentrum Oy on täyden palvelun kielikeskus. Kattomme alta löytyvät kaikki kieleen, koulutukseen ja käännöksiin liittyvät palvelut. Tervetuloa.
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Ammattikorkeakoulut

Digital Lessons Finland Oy

Digital Lessons Finland Oy on asiantuntemuksen välittämiseen keskittynyt yritys. Tarjoamme audiovisuaalisia verkkokoulutusta ja -kursseja valmiina opintokokonaisuuksina tai räätälöidysti.
Koulutus Internetissä

EduCat Oy

Puhelinjärjestelmien ja -sovellusten koulutusyritys. Alcatel, Ericsson.
Muu koulutus

Elävä Kieli - Vivid Words Kielikoulutus- ja käännöspalvelu

Muu koulutus

Etäopiskelu.fi

Etäopiskelu.fi auttaa sinua joka haluat löytää tietoa Suomesta löytyvistä etä- ja verkko-opiskelumahdollisuuksista. Jokaisesta koulutuksesta esitetään kaikki tärkeä informaatio sisältäen mm. sisäänpääsyvaatimukset ja hakumenettelyn, koulutuksen sisällön ja keston, mahdolliset kustannukset ja paljon muuta. Tee siis itsellesi palvelus kokeilemalla hakupalveluamme... Jatkuu
Muu koulutus

Excel koulutus

Officekoulutus tarjoaa koulutusta mm. seuraavista ohjelmistoista ja aiheista: Excel, Word, Powerpoint, Access, Outlook, InDesign, Photoshop
Aikuiskoulutus ja -kurssit

Facilitator Oy

Facilitator Oy tarjoaa henkilöstöjohtamisen konsultointipalveluja ja valmennusta.
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.