Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Koulutus: Li-Nu
Fennica.Net: Helsinki: Koulutus
A B C D E F H I K L M N O P R S T U V Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Li-Nu
Liiketalousopisto Helsinki Malmi

TERVETULOA OPISKELEMAAN LIIKETALOUTTA, TIETOJENKÄSITTELYÄ TAI MATKAILUA! Liiketalousopistolla on lähes 50 vuoden kokemus kaupallisen alan kouluttajana.
Ammatillinen opetus

M2Talent - Oikeita ihmisiä oikeisiin markkinoinnin ja myynnin työtehtäviin

M2Talent on uudenlainen myynnin ja markkinoinnin rekrytointiyritys, joka järjestää oikeita ihmisiä oikeisiin markkinoinnin ja myynnin työtehtäviin.Tämä tapahtuu helposti ja joustavasti alan pitkän kokemuksen ja laajan verkoston turvin. Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla sekä Pohjanmaalla, mutta myös muualta tulleet toimeksiannot ovat tervetulleita....
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen

Maaseudun Sivistysliitto R.Y.

Aikuiskoulutus ja -kurssit

Maxmetodi Oy

Maxmetodi -koulutuksella työyhteisön yhteistoiminta terävöityy voittajaluokkaan.
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen

Meikki- ja maskeerauskoulu International Make Up Center

Kansainvälinen meikki- ja maskeerauskoulu. Kurssimme kestoltaan 5 kk. ja antavat valmiuden sekä meikkitaiteilijan että maskeeraajan ammattiin.
Ammatillinen opetus

Meilahden Autokoulu

AutokoulupalvelutKuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyys
Muu koulutus

Mielenrauha koulutuspalvelut Oy

Mielenrauha koulutuspalvelut Oy antaa asiakaspalveluyrityksille koulutusta, joka tähtää hankalien asiakaspalvelutilanteiden sekä väkivalta- ja uhkatilanteiden maltilliseen hallintaan.
Muu koulutus

Muutosavux Kimmo Tapiala

Voimavarasuuntautunutta työnohjausta, koulutusta ja valmennusta sekä yksilöille että ryhmille.
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen

Naurujooga

Naurujooga on räätälöitävissä monenlaiseen menoon ja meininkiin aina virallisista seminaareista rentoihin yksityisjuhliin. Erikoisuutena mielenkiintoiset ja hauskat teemanaurujoogat sekä yksilölliset naurusessiot.
Muu koulutus

Nemea Oy - Yksilöllistä tietotekniikan valmennusta

Nemea Oy on vuonna 1995 perustettu tietotekniikan koulutus- ja konsultointipalveluja tarjoava yritys. Olemme toimintamme aikana kouluttaneet liki 25.000 kurssilaista.Koulutuspalveluiden tueksi tuotamme selkeitä ja käytännönläheisiä oppimateriaaleja sekä kartoitamme henkilöstön tietoteknistä osaamistasoa.Koulutustoiminnassamme ohjenuorana ovat- yksilöllisyys-... Jatkuu
Aikuiskoulutus ja -kurssit

Nuori yrittäjyys NY - Ung företagsamhet UF

Nuori yrittäjyys - Ung företagsamhet on kansainvälinen järjestö, joka koordinoi liike-elämälähtösiä yrittäjyyskasvatuksen koulutusohjelmia yläasteilla, lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa. Vuosi yrittäjänä -ohjelma antaa 15-20 vuotiaille nuorille mahdollisuuden perustaa oman NY-yrityksen ja pyörittää sitä kokonaisen lukuvuoden ajan. Me emme... Jatkuu
Muu koulutus



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.