Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Taiteet ja kulttuuri: Bi-Da
Fennica.Net: Helsinki: Taiteet ja kulttuuri
Uudet   Tapahtumat   A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Bi-Da
Birdfishmen

Helsinkiläinen rockyhtye.
Pop- ja rock-musiikki

Blues-Finland.com

Osoitteeseen www.blues-finland.com on avattu suomenkielinen blues-sivusto. Sivuston tarkoituksena on edistää blues-musiikin asemaa Suomessa. Blues-Finland.com tarjoaa alan uutiset ja kattavat tapahtumatiedot sekä tuottaa lukijoilleen myös syvällisempää ja viihdyttävää materiaalia.
Jazz, blues, folk, soul

Bolly Beat Dancers

Bolly Beat Dancers tuottaa upeita Bollywood- ja Intia-aiheisia tanssiesityksiä, -näytöksiä ja kulttuuritapahtumia sekä aiheeseen liittyviä kursseja. Tilaa meidät syntymäpäiville, yritysjuhliin tai vaikkapa työpaikkasi tyky-tapahtumaan!
Tanssitaiteet

Brande Arts Oy

Galleriat ja näyttelyt

Bulls Press / Helsinki

Bulls Press on Skandinavian suurin lehdistön palvelutoimisto. Välitämme lehdistömateriaalin ja sartjakuvien julkaisuoikeuksia, sekä ajankohtaiskuvia, grafiikkaa ja uusmediatuotantoon soveltuvia web-paketteja.
Kustannustoiminta

Busters - yhtye

Pop- ja rock-musiikki

Canvas-taulut

Lähinnä rauhanturvapalveluksessa olleille henkilöille kohdistetut sivut. Sisältävät kuvamateriaalia josta voi teettää korkeatasoisia Canvas-tauluja esim. lahjaksi tai omiin tarpeisiin.
Valokuvaus ja videokuvaus

Celltech Oy

Celltech on erikoistunut akkuratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen. Laaja tuotevalikoimamme kattaa akut aina nappiparistoista sekä akkupaketeista suuriin teollisuusakkuihin että laajoihin virransyöttöjärjestelmiin.
Sähkö- ja elektroniikkakomponentit ja tarvikkeet

CITY-Lehti

Kustannustoiminta

Damage FX Oy

Damage FX Oy on vuonna 2000 perustettu, Espoosta käsin toimiva yritys, joka tarjoaa erikoistehoste- ja elokuvajärjestämispalveluja ja -kalustoa.
Elokuva

Daniel Szalai - verhoilu&entisöinti

Työssä oppiminen ja 13 vuoden työkokemus ovat varmoja laadun takeita.Daniel Szalai tekee aina työnsä ammattitaidolla ja kurinalaisesti perinteitä kunnioittaen, aina pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Mutta luovaa hulluutta unohtamatta.
Käsityötaiteet



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.