Fennica.Net


Mediakortti

Kuvataiteet: Ei-He
Fennica.Net: Taiteet ja kulttuuri: Kuvataiteet
Uudet   Tapahtumat   A C E F H J K L M N O P R S T V W Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ei-He
Eivor Ewalds

Mystiikka ja elämänilo kohtaavat värikylläisissä öljyvärimaalauksissa. Sivusto sisältää taiteilijan esittelyn, cv:n, galleriat, uutiset ja yhteystiedot.
Humppila Porvoo Häme

Enkelitaidetta

Enkelit ovat askarruttaneet ihmisten mieliä kautta aikojen. Tervetuloa katsomaan taiteilija Olli Joen viiden tyttären enkelinäyttelyä, voit myös seurata enkelitöiden valmistumista vaihe vaiheelta.

Espoon Kehys ja Lasi Oy - Taulujen kehystys

Espoon Kehys ja Lasi tarjoaa taulujen kehystystä ja taiteilijan tarvikkeita. Galleriatilan voit halutessasi vuokrata esim. näyttelyä varten.
Espoo Uusimaa

Fantasy Art

fanasia kuvia - fantasy art

Fine Art Gallery - Muotokuvamaalaukset valokuvista

Muotokuvamaalaukset valokuvista sopuhintaan! Mainio perhe-,tai yrityslahja!
Askainen Helsinki Tampere Turku Varsinais -Suomi

Haihatus

Haihatus on taidelaitos Joutsan kirkonkylän kupeessa nelostien kainalossa. Jokavuotisessa kesänäyttelyssään Haihatus laskee iloisen yhteiskuntakriittisen taiteensa ihmisen ulottuville parinkymmenen taiteilijan voimin.
Joutsa Keski -Suomi

Hannula - Kuvataiteilijan verkkogalleria

Kuvataiteilija Pekka Hannulan verkkogalleria.Hannula tekee kollaasitaidetta paperista sekä pienimuotoista taidegrafiikkaa.Teoksia julkisiin tiloihin ja yrityksille.
Espoo Uusimaa

Harrastelijataidetta ja valokuvia

Lisään sivuilleni pikkuhiljaa taidettani. Kuvia, runoja, maalauksia, piirroksia.

Heimo Suomalainen

Heimo Suomalaisen nettigalleriassa maalauksia, taidegrafiikkaa, piirroksia, karikatyyrejä, kuvituksia, sarjakuvia ja pilakuvia.

Heli Tuhkanen, taidemaalari

Helsingin juhlaviikot 17.8.2018

Helsingin juhlaviikot on Suomen suurin monitaidefestivaali, joka järjestetään vuosittain elo-syyskuun vaihteessa. Juhlaviikkojen tehtävänä on tarjota laajalle kotimaiselle ja ulkomaiselle yleisölle ainutlaatuisia taide-elämyksiä.Vuonna 2018 Helsingin juhlaviikot järjestetään 17.8.–2.9 ja Taiteiden yötä vietetään torstaina 23.8.2018.
Helsinki Uusimaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.