Fennica.Net


Mediakortti

Sähkö- ja elektroniikkalaitteet: Al-Fi
Fennica.Net: Business: Teollisuus: Elektroniikkateollisuus: Sähkö- ja elektroniikkalaitteet
Uudet   A B C D E F H I J K L N P R S T V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Al-Fi
Aletalo

Aletalo myy Suomalaisten suosikkituotteita halvimmalla. Tuotevalikoimaamme kuuluu kodintarvikkeita ja elektroniikkaa. Kauneudenhoitotuotteet ja asusteet ovat myös valikoimissamme.

Audio & Kuulo

Tutkimuslaite - apuvälinehuoltoAudio & KuuloErikoiselektroniikka - hienomekaniikkaKuulontutkimuslaitteet - Kuulon apuvälineetLinnankatu 35Fin - 20100 TurkuOtto HiltunenTel. (02) 251 6238Mobile (040) 551 8843Fax (02) 251 6220otto.hiltunen@audiokuulo.inet.fiVerkkopalvelut - MediatuotantoJari HiltunenMedia - assistenttiMobile (040) 536 5160Fax (02) 251... Jatkuu
Turku Varsinais -Suomi

Bandercom

Radiokommunikaatiolaitteiden erikoiskauppa.
Lahti Päijät-Häme

Beamex Oy Ab

Pietarsaari Vaasan rannikkoseutu

Celltech Oy

Celltech on erikoistunut akkuratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen. Laaja tuotevalikoimamme kattaa akut aina nappiparistoista sekä akkupaketeista suuriin teollisuusakkuihin että laajoihin virransyöttöjärjestelmiin.
Helsinki Uusimaa

Dance Tech sähköisesti!

Dance Tech on disco ja show tekniikka tuottava yritys, jonka toiminta alue keskittyy etelä-suomeen
Hämeenlinna Häme

Detection Technology

Detection Technology is a global provider of off-the-shelf and customized X-ray imaging solutions for medical, security and industrial applications. DT’s product portfolio ranges from photodiodes to complete detector systems with ASICs, electronics, mechanics and software.

Elstar Oy

Elektroniikan maahantuonti yritys.Pääalueet:Radioviestintä Antennit Tietokoneet Erikoiselektroniikka
Tampere Pirkanmaa

Finn Electric Oy

Finn Electric Oy on vuonna 1993 perustettu yritys. Tarjoamme osaavaa ja monipuolista sähköteknisten tuotteiden myyntiä, maahantuontia ja markkinointia. Toimintamme perustana on paikallisten olosuhteiden ja teknisten vaatimusten tunteminen ja kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme yhteistyössä asiakkaidemme ja päämiestemme kanssa.

Finresta - ravintolalaitteet

Uudet sekä käytetyt ravintola- ja suurkeittiölaitteet.
Helsinki Uusimaa



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.