Fennica.Net


Mediakortti

Asuminen, asunnon hankinta: Su-Vi
Fennica.Net: Koti ja asuminen: Asuminen, asunnon hankinta
Uudet   A C E H I J K L M N O P R S T U V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Su-Vi
suomirakentaa- tietosivut

Tietosivut rakentajalle ja korjaajalle
Helsinki Uusimaa

Takuuvuokra.com

Takuuvuokra.com auttaa sinua asunnon vuokraamiseen liittyvissä asioissa. Sivuilta löydät mm. muuttajan muistilistan mistä saat tietoa mitä asuntoon muuttaessa tarvitsee ottaa huomioon. Löydät myös ohjeet kuinka tehdään muuttoilmoitus ja osoitteen muutos, millainen vuokrasopimus kannattaa tehdä sekä minkä suurinen vuokravakuus on usein maksettava vuokranantajalle.... Jatkuu

Taloyhtio.net

Taloyhtio.net tarjoaa hyötytietoa, tuotteita ja palveluja taloyhtiöiden hallitukselle, isännöitsijäille sekä kerros- ja rivitaloasukkaille yhdestä osoitteesta.Taloyhtio.netin tuottavat yhteistyössä Suomen Kiinteistöliitto, Kiinteistöalan Koulutuskeskus, Kiinteistöalan Kustannus ja Suomen Talokeskus yhteistyössä kumppanuustahojen kanssa.

Tampereen Kotilinnasäätiö

Tampereen Kotilinnasäätiö edistää ja tukee tamperelaisten eläkkeellä olevien henkilöiden asumista ja asuinpalvelujen saantia. Kotilinnasäätiön asunnot ovat vuokra-asuntoja.
Tampere Pirkanmaa

Tampereen Vuokra-asunnot Oy

Vuokra-asunnot Tampereella
Tampere Pirkanmaa

T:mi Kotihelppi

T:mi Kotihelppi tarjoaa kotiapua kaikenikäisille ihmisille. Siivoukset, ikkunanpesut, ruuanlaitot, pihatyöt, asiointikäynnit, pyykin käsittely, lasten-ja vanhushoito.
Iisalmi Pohjois -Savo

Tyrnävä-lato Oy

Tyrnävä-lato on perinteinen, kuoritusta pyöröhirrestä tehty lato. Se sopii pihaan puuvajaksi, välinevarastoksi tai grillikatokseksi. Malleja on useita ja ladon pystyttäminen onnistuu helposti. Tutustu malleihimme ja tilaa sopivin!
Tyrnävä Pohjois -Pohjanmaa

Uudiskohde.fi

Uudiskohde.fi on korkealuokkaisiin uudiskohteisiin ja tontteihin erikoistunut uudiskohteiden ja rakentamisen asiantuntijasivusto.

Valtion asuntorahasto

Helsinki Uusimaa

Verkkotori.com

Markkinapaikka netissä: Asunnot, autot, kesämökit, moottoripyörät, tontit ja veneet.

Villa Jussoila

Olemme Rauman Seminaarinmäellä toimiva hoiva-asumisen monitoimikeskus. Tarjoamme runsaan valikoiman porrastettuja vaihtoehtoja ikäihmisten omaehtoisen elämän tueksi. Toimintamme perustuu ihmisen kokonaisvaltaiseen huomioimiseen yksilönä ja yhteisön jäsenenä.  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.