Fennica.Net


Mediakortti

Lahti: Palvelut yrityksille: Pr-Tj
Fennica.Net: Lahti: Business: Palvelut yrityksille
Uudet   A F G I K L M P R S T W Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Päijät-Häme Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Pr-Tj
PR-Trailers - Road Show

PR-Trailers tarjoaa käyttöösi monipuolisestivarustellun tuote-esittelyrekan, jolla toteutat erilaiset asiakastilaisuudet, messut, näyttelyt ja promootiotapahtumat.
Kokous-, kongessi- ja juhlatilat

Päijät-Hämeen Aluetietoverkko

Internet-yhteyspalvelut (ISP)

Reducon Kielipalvelut

Reducon on nuori ja innovaativinen yritys, joka on erikoistunut kielikoulutukseen ja käännöspalveluihin.Reducon: kielipalvelut, käännös-ja tulkkauspalvelut, kielikoulutusCallan English Kielet: englanti, puola, suomi, saksa,venäjä
Käännös ja tulkkaus

Siivouspalvelu Sirkka Heino Tmi

Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti

Sinisaari Consulting Oy

ATK-konsultointi

SJR Oy

Pitkä kokemuksemme myymäläkalustekaupasta tuo tuotteisiimme ja toimintaamme laatua ja varmuutta. Toimintaamme sisältyy myymäläkalusteiden suunnittelua, valmistuttamista sekä markkinointia ja asiakaskuntamme koostuu erityisesti kotimaisista päivittäistavarakaupoista.Erityisosaamiseemme kuuluu jalostaa Suomalaista puuta esittelykalusteiksi, esim. hedelmä-... Jatkuu
Toimitilakalusteet

SoftAvenue Oy

WWW-suunnittelu ja tuotanto

SoftAvenue Oy

ATK-konsultointi

Taiga Service Engineering Oy

Taiga Service Engineering Oy tuottaa erityisesti paperi-, kartonki- ja selluteollisuudelle korkeatasoista erikoisosaamista vaativaa huoltoa ja toimii niiden luotettavana kunnossapidon kokonaisvaltaisena yhteistyökumppanina. Erikoisalaamme ovat paperikoneen eri komponentteihin ja osakokonaisuuksiin kohdistuvat testaus-, huolto ja kehitystyöt.
Korjaus, huolto ja asennus

Taiga Talotekniikka

Taiga Talotekniikka on palosuojeluun erikoistunut eri kokoisten kiinteistöjen sammutus- ja paloilmoitinjärjestelmien asiantuntija-, suunnittelu- ja huoltopalveluyritys. Olemme suunnitelleet sammutus- ja paloilmoitinjärjestelmiä mm. omakotitaloihin, palvelukoteihin, vanhainkoteihin, suuriin yleisötiloihin, teollisuuskiinteistöihin yms.
Insinööritoimistot, tekn. asiantuntijapalvelut

TJ-Design Avoin Yhtiö

Edulliset webhotellit, kotisivujen suunnittelu
WWW-suunnittelu ja tuotanto  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Päijät-Häme Koko maa Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.