Fennica.Net


Mediakortti

Muut eläimet
Fennica.Net: Harrasteet: Luonto ja eläimet: Eläimet: Muut eläimet
Uudet   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä
Akuuttitorjunta Pirkanmaa

Akuuttitorjunta hoitaa tuholaiset niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Tarjoamme palveluitamme yrityksille, yksityisille, yhdistyksille ja taloyhtiöille. Tavoitteemme on toimia nopeasti, edullisesti ja asiakasystävällisesti.
Tampere Pirkanmaa

Eläinhomeopaatti Sirpa Hirsimäki Shli.hom

Homeopatialla voidaan vahvistaa eläimen elinvoimaa ja vastustuskykyä. Akuuteissa tilanteissa homeopatia toimii hyvänä ensiapuna matkalla eläinlääkärille tai lievemmissä akuuteissa kotihoidossa kipua lievittämällä ja paranemista nopeuttamalla. Homeopatialla voidaan turvallisesti hoitaa myös eläinten kroonisia vaivoja, kuten allergioita, iho-oireita,... Jatkuu
Helsinki Uusimaa

Lemmikkimaailma verkkokauppa ja myymälä

Lemmikkimaailmasta löydät ruuat ja tarvikkeet koirille,kissoille,jyrsijöille ja muille eläimille. Kauppamme sijaitsee Salossa ja toimimme myös verkkokauppana netissä.Tule ja tutustu valikoimaamme!
Salo Varsinais -Suomi

Lemmikkitalo

Lemmikkitalo on Suomen suurin eläinkauppa joka toimii niin verkkokauppana, kuin Lahdessa sijaitsevan myymälän kautta. Lemmikkitalon valikoimaan kuuluvat niin koirien, kissojen, lintujen, matelijoiden kuin pieneläinten sekä akvaariokalojen valikoima. Kauttamme saat lemmikit sekä kaikki niiden hoitoon tarvittavat välineet ja tarvikkeet. Tutustu nyt kattavaan... Jatkuu
Lahti Päijät-Häme

Meidän poppoo

Tietoa eläimistäni: mm. fretit, viiriäiset, koirat, preeriakoirat, hamsterit
Lahti Päijät-Häme

Midwayshow.com - The Home of the Freakshows

Myllkylässä elämää ja eläimiä

Erään perheen elämää Siurossa myllykylässä. Eläimiä, luonttoa, sisustamista.
Nokia Pirkanmaa

Onnenkäpälän

Karkeakarvaisten mäyräkoirien, pitkäkarvaisten hollanninpaimenkoirien, lyhytkarvaisten ibizanpodencojen, frettien ja marsujen kasvatusta.

Saaran lemmikkisivut

Tietoa afrikkalaisita kääpiösiileistä ja Whippet vinttikoirista. Lisäksi kasvatuskäytössä olevien eläintemme pentu-uutisia.
Haapavesi Pohjois -Pohjanmaa   Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.