Fennica.Net


Mediakortti

Lääkäriasemat, klinikat, lääkärit: La-Sa
Fennica.Net: Kauneus ja terveys: Terveyspalvelut: Lääkäriasemat, klinikat, lääkärit
Uudet   A B D E F G H K L N O P S T  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: La-Sa
Laserleikkaus.fi - Silmien laserleikkaus

Silmien laserleikkausta harkitsevat saavat sivustolta yleistä tietoa operaatiosta ja voivat myös varata ajan maksuttomaan hoitoarvioon.

Lohjan Hammaslääkärikeskus

Lohjan Hammaslääkärikeskus tarjoaa hymyilevää hammashuoltoa Lohjan keskustassa. Palveluihimme kuuluvat mm. perinteinen hammashoito ja suuhygienia ja vaativat hammaskirurgia ja protetiikka.
Lohja Uusimaa

Lääkäriasema MediMylly

MediMylly on lääkäriasema lähelläsi kauppakeskus Myllyssä Raisiossa. Avoinna aina kun kauppakeskuskin!MediMyllyssä sinua palvelee ammattitaitoinen ja lämminhenkinen henkilökunta.
Naantali Raisio Turku Varsinais -Suomi

Lääkärikeskus Dextra

Helsingin Munkkivuoressa sijaitseva Dextra on täyden palvelun moderni lääkärikeskus ja sairaala. Kaiken ikäiset asiakkaamme saavat yksilöllisen hoitoketjun diagnoosista kuntoutukseen tehokkaasti ja turvallisesti.
Helsinki Uusimaa

Lääkäritalo Parannus

Fysikaalinen hoitolaitos Hammaslääkärit Laboratorio Lääkärit
Kuopio Pohjois -Savo

Nastolan Kuntokeskus Ky

Selkä- ja nivelongelmat. Leikkausten jälkeinen fysioterapia. Päänsärky ja huimaus. Ortopedinen manuaalinen terapia, Maitland-concept.
Nastola Päijät-Häme

NordBariatric

Laihdutusleikkauksiin erikoistunut yksityisklinikka Liettuassa. Kirurgimme on kokenut ja arvostettu alan spesialisti: suorittanut 2500 laihdutusleikkausta, 10 vuoden työkokemus Ruotsissa. Edulliset hinnat. Suomenkielinen asiakaspalvelu.

Nordesthetics

Plastiikkakirurgiset toimenpiteet edullisesti Moderni yksityisklinikkamme sijaitsee Liettuassa. Kokeneet, Ruotsissa, Tanskassa ja Isossa-Britanniassa laillistetut plastiikkakirurgit. Suomenkielinen asiakaspalvelu.

Orto Lääkärit

Orto-Lääkäreidenlääkäriasema lukeutuu Suomen merkittävimpiin yksityisiin liikuntalääketieteen sekä ortopedian osaajiin.
Helsinki Uusimaa

Plastiikkakirurgia Fin-Est

Olemme suomalainen yritys, joka tarjoaa plastiikkakirurgisia ja bariatrisia palveluita. Erikoisalaamme kuuluu mm. rintojen suurennus eli silikonirinnat, rintojen kohotus, rasvaimu, vatsan muotoilu, kasvojen kohotus, nenäleikkaus sekä lihavuusleikkaukset.
Helsinki Uusimaa

Sairaala Siluetti Oy

Helsinki Uusimaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.