Fennica.Net


Mediakortti

Rakennusteollisuus: Pa-Pa
Fennica.Net: Business: Teollisuus: Rakennusteollisuus
Uudet   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Pa-Pa
Paalu-Piste Ky

Ruuviperustukset- ja paalut, edullinen perustusmenetelmä kaikkeen rakentamiseen. Vieraile sivuilla ja tutustu menetelmään.
Rakentaminen Porvoo

Paalutus Its-Vahvistus Oy

Paalutus Its-Vahvistus Oy on maa-, kallio- ja betonirakenteiden vahvistamisen ja tiivistämisen, kaivantojen tukemisen ja paalutuksen erikoisurakoitsija.
Rakentaminen Toijala Pirkanmaa

Paanajärvi puuveneet ja saunat

Puuveneet ja hirsisaunat, joita tehdään Paanajärven karjalaiskylässä Pohjois-Vienassa, ovat ikivanhaa karjalaista mallia.
Rakentaminen Jämsä Keski -Suomi

Pajutex Oy - Puuöljy ja Puunsuoja

Pajutex Oy on luonnollisen pintakäsittelyn ja puunsuojauksen asiantuntijaliike. Kehitämme, valmistamme ja myymme ekologisia tuotteita puupintojen suojaukseen ja käsittelyyn sisä- ja ulkopinnoille.
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet

Palavaneri Ky

Palavaneri Ky on vanerialan erikoisliike, jolla on omaakin valmistusta. Kuten porrassuojat, elementtiasennuspalat, lastulevykiilat, tukijalanaluslevyt. Kaikki mahdolliset vanerilaadut, myös liimapuulevyt!
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet Joensuu Pohjois -Karjala

Palikka- ja Palazi-rakennusmenetelmä

Alkuperäiseen suomalaiseen patentoituun keksintöön perustuva PALIKKA ® muottielementti, ANTTU ® pika-antura, PALAZI ® -rakennusmenetelmä ja muut hyvän rakentamisen laatutuotteet 30 vuoden kokemuksella.
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet Vantaa Uusimaa

Parketix puulattiat

Parketix tuo maahan massiivipuulattioita, lähinnä tammesta ja saarnista. Lankut ovat pintakäsittelemättömiä ja ympäripontattuja.
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet

Parketti Juha Oy

Ahkera parkettialan firma jo vuodesta 1996.Työkuvaamme kuuluu kaikki parkettialan työt parketin asennuksesta alkaen sekä ohutsauva- ja erikoiskuvioparkettien valmistus yleisimmistä puulajeista.
Rakentaminen Tuusula Uusimaa

ParkettiSet

Parketti- ja puulattioiden hionta, lakkaus ja asennus, kaikki alan työt ammattitaidolla. Ilmainen arviointi Turun kaupungin ja lähikuntien alueella. Massiiviparkettien myynti ja asennus. ParkettiSet Tmi Petri Iso-Ilomäki, Turku.
Rakentaminen Turku Varsinais -Suomi

Pastelli - kaikki kotisi remontit

Pastelli tarjoaa laadukkaita avaimet käteen remontteja aikatakuulla. Pastellin tuotteita on mm. keittiöremontti, kylpyhuoneremontti, saunaremontti ja huoneistoremontti. katso lisää www.pastelli.fi
Rakentaminen Vantaa Uusimaa

Paten kotisivut

Omakotitalon rakentaminen Mikkolanlenkki 2 Riihimäki
Rakentaminen Riihimäki Häme  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.