Tietosivun luominen
Fennica.Net: Palvelut: Tietosivun luominen
   Yrityksesi Tietosivun luominen
Tällä sivulla voit luoda yrityksenne Tietosivun Fennica.Net:iin. Tulette näkymään ja löytymään Fennica.Net:in Aihe-, Alue- ja yrityshakemistoissa sekä Haku.Fennica.Net:issä, Fennica.Net:in hakupalvelussa. Lisää Tietosivusta.

 
Tietosivu-palvelun Online-hinta on 59 euroa /vuosi (sis. alv 24%). Vuosi tarkoittaa seuraavaa 12 kuukautta.

  Toimi näin:
1. Täytä tällä sivulla kysytyt tiedot
2. Paina 'Lähetä tilaus'-painiketta. Saat yhteenvedon sekä maksuohjeet.
3. Suorita maksu saamaasi viitenumeroa käyttäen.
4. Yrityksenne, tuotteesi ja palvelusi ovat potentiaalisten asiakkaidesi löydettävissä Fennica.Net:issä ja Internetissä muutaman vuorokauden sisällä!


  Perustiedot
Minne tämä tulee? Kohta 1  
Yrityksen
tai yhteisön nimi -
Tietosivun otsikko

Esim. "Yritys Oy"
Oletteko...

  Kunta tai kaupunki
Minne tämä tulee? Kohta 3  
Valitse alueeksi esim. yrityksenne toimipaikkakunta tai muun markkina-alue. Yrityksenne ja Tietosivunne löytyy valitsemastasi kunnasta (ja maakunnasta johon kunta kuuluu sekä valtakunnallisesta hakemistosta) ja niiden aihe- ja muista hakemistoista.
Jos et valitse kuntaa, lisäyksesi näkyy valtakunnallisissa hakemistoissa.

Ylläoleva lista sisältää kaikki Suomen kunnat aakkosjärjestyksessä.


  Toimiala ja aihepiiri
Minne tämä tulee? Kohta 2  
Valitse tästä listasta (aukeaa myös Valitse-painikkeella) toimiala tai aihepiiri jonka perusteella haluat yrityksenne ja Tietosivunne löytyvän. Lista aukeaa uuteen ikkunaan. Yrityksenne tulee löytymään valitsemassasi aihehakemistossa sekä siitä hakemistohierarkiassa ylemmissä aiheissa.

Jos et tiedä tarkkaan mihin Fennica.Net:in aiheluokkaan haluat esittelysi sijoittuvan, kuvaile toimiala tai aihe vapaamuotoisesti, ja sijoitamme sen parhaalla mahdollisella tavalla:

Toimiala tai aihe:

Vinkki: Aihe kannattaa valita huolella. Etsivä löytää oikein luokitellun tiedon parhaiten. Jos et tiedä sopivaa luokitusta, kirjoita toimialan nimi vapaamuotoisesti.


  Esittelyteksti Minne tämä tulevat? Kohta 4  
Jos teillä on lyhyt iskulause, slogan, jonka haluat näkyville korostettuna ennen muuta esittelytekstiä, kirjoita se seuraavalle riville.

Tässä voit kertoa teistä, toiminnastanne ja tarjoamistamme tuotteista ja palveluista. Voit käyttää tilaa niin paljon kuin katsot tarpeelliseksi.


  Muut hakusanat
  
Tähän voit syöttää toimintaanne, tuotteitanne ja palveluitanne kuvaavia hakusanoja (enintään 20 kpl), joilla haluatte löytyä. Esim. molekyylibiologia koeputket perustutkimus. Muualle tällä lomakkeelle (kuten esittelytekstiin) syötettyjä sanoja ei tarvitse kirjoittaa toiseen kertaan.


  Julkaistavat yhteystiedot
Minne tämä tulevat? Kohta 5, 6  
Ilmoita tässä yhteystiedot jotka haluat näkyviin Tietosivulle. Tietosivulle tuleva kartta-toiminto keskittää kartan antamaasi katuosoitteeseen.

Yrityksen tai yhteisön nimi
Katuosoite
Postinumero ja -toimipaikka
Maa (jos ei Suomi)
Puhelin
Fax
Sähköposti
Jos teillä on kotisivut, niiden Web-osoite

Alla voit halutessasi kertoa vapaamuotoisesti myös muita yhteystietoja ja samankaltaisia tietoja, esimerkiksi:
- aukioloajat, esim: Avoinna ma-pe 10-18
- yhteyshenkilöt, esim: Myyntipäällikkö Sari Siika, puh. 1245678
- liikenneyhteydet toimipaikkaan (ajo-ohjeet, julkisen liikenteen linjat).


  Tietosivun yhteydenottolomake
Minne tämä tulee? Kohta 7  
Tietosivu voi sisältää yhteydenottolomakkeen, jonka kautta teille voi lähettää viestejä. Jos haluatte yhteydenottolomakkeen, ilmoita tässä sähköpostiosoite johon sen kautta jätetyt viestit toimitetaan.

Sähköpostiosoite johon Tietosivulla jätetyt viestit toimitetaanHaluamme viestien toimituksen tekstiviestillä/faxilla/postitse (sovitaan myöhemmin)

  Tämän lomakkeen täyttäjän tiedot
Nimi
Yhteystiedot ovat samat kuin julkaistavat (yllä)
Yritys
Sähköposti
Puhelin

  Lisäpalvelut (haluttaessa)
  
Tilattuasi tietosivun voit halutessasi liittää Tietosivuunne lisämaksullisia palveluita, esimerkiksi yrityksen logon, kuvia, oman domain-osoitteen tai persoonallisen ulkoasun. Jos haluat lisäpalveluita, ota yhteyttä tietosivun tilattuasi.

  Lisätietoja ja ohjeita (ei välttämätön)
Tässä voit halutessasi kertoa lisätietoja ja antaa lisäohjeita Tietosivuanne varten. Nämä tiedot eivät ole julkisia.


  Melkein valmista!
Kun olet täyttänyt ylläolevat tiedot, yrityksenne Tietosivu Fennica.Net:issä on jo käytännössä valmis! Lähetä tilauksesi Fennica.Net:iin painamalla allaolevaa painiketta.

     

Seuraavalla sivulla saat erittelyn tilauksestasi, käyttäjätunnuksesi myöhempiä muutoksia varten (viitenumeron) ja maksuohjeet.