Fennica.Net


Mediakortti

EPC Konsultti-Consultant Ltd Oy
http://www.epc.fi  Lyhyesti
Aiheet   Käännös ja tulkkaus  
Sijainti   Pieksämäki, Etelä-Savo  
Yhteisö   Yritys


  Kuvaus 
Yritykseni perustaminen lähti niin sanotusti metsästä. Nimeni on Erkki Pekkinen ja ensimmäiseltä ammatiltani olen metsänhoitaja, valmistunut Helsingin yliopiston metsätieteellisestä tiedekunnasta v. -75. Tätä edelsi 1960-luvun kouluvuodet ja ylioppilastutkinto Australiassa, sekä vuoden opinnot Australian National Universityn metsätieteellisessä tiedekunnassa. Kääntäjän urani alkoi n. 25 vuotta sitten, kohta Suomeen paluuni jälkeen. Vuonna 1989 perustin EPC Konsultti-Consultant Ltd Oy:n. EPC:ssä käännöspalvelut tuottavat yli 90% yrityksen liikevaihdosta: yhdistelmä suomi-englanti-suomi (olen auktorisoitu kääntäjä) on etusijalla. Metsätalous ja metsäteollisuus ovat EPC:n erityisalaa. Skaala on kuitenkin laaja: laki, patenttihakemukset, kaunokirjallisuus, kasvatustiede, luonnontieteet, tekniikka, tietotekniikka, jne.

Ehdottomasti vaativimmat kaksi toimeksiantoa tähän mennessä ovat olleet pääministeri Lipposen elokuussa 1995 tilaama puheen englanninnos ja keväällä 1998 tilattu Vihreä valtakunta - Suomen metsäklusteri -juhlateoksen englanninnos, joka valmistui vuotta myöhemmin. Uusi suomi-englanti Metsäsanakirja, johon allekirjoittanut ja eräs toinen metsänhoitaja-kielenkääntäjä kollega ovat keränneet englanninkieliset vastineet runsaalle 9000 metsäalan termille, jotka on vuorostaan kerännyt kolmas metsänhoitaja, Mikko Häyrynen, Metsälehti Kustannuksesta, on julkaisuvaiheessa. Ensimmäinen merkittävä panostukseni sanakirja-alalla oli v. 1998, jolloin minulta tilattiin englanninkielinen osuus 5-kieliseen koulutusalan sanastoteokseen, jonka rahoittajana ja kustantajana oli Opetushallitus.


Yritykseni palveluihin sisältyvät myös kymmenkunta muuta kieltä, mukaan lukien viittomakieli, ruotsi, saksa, ranska, portugali, venäjä, viro... ja toimistopalvelut. Olen myös ahkera SDL Studio 2011 ja sitä edeltävien Trados Translator's Workbench -käännösmuistiohjelman käyttäjä. Oman kielitaitoni tarkistamismielessä olen suorittanut myös Certificate of Proficiency in English -kokeen Cambridgessa, Englannissa.

Merkittävimpiä asiakassuhteita: Metsäntutkimuslaitos, Joensuun ja Helsingin yliopistot, Työtehoseura, Metsäteollisuus ry, Suomen Metsäyhdistys, Metsähallitus, Franke, Honeywell Oy, eri alojen oppilaitokset, Maa- ja metsätalousministeriö, Metsälehti, Valtioneuvosto, asianajotoimistot, kunnat, insinööritoimistot, konepajateollisuuden yritykset... Toivon, että tämä esittely antaa aihetta yhteyden ottoon näitä palveluja tarvitessanne.

  Yhteystiedot

EPC Konsultti-Consultant Ltd Oy

Puhelin 0400 505 950

Sähköposti
epc@co.inet.fi

Kotisivut
http://www.epc.fi
  Haku palvelimelta


  Muut hakutoiminnot

Hae välimuistista. Jos sivusto EPC Konsultti-Consultant Ltd Oy ei ole juuri nyt käytettävissä, Googlen välimuistissa saattaa olla siitä kopio.

Samankaltaisia sivuja
Sivuja joilla on linkki sivustoon
Hae otsikon sanoilla Webistä /
Kuvista / Äänistä / Uutisista
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.