Fennica.Net


Mediakortti

Nastolan kunta
http://www.nastola.fi/  Lyhyesti
Aiheet   Kaupungit ja kunnat  
Sijainti   Nastola, Päijät-Häme  
Yhteisö   Julkisyhteisö


  Kuvaus 
Nastola on 15 000 asukkaan kunta, jossa kaunis luonto ja asutus muodostavat sopusointuisen kokonaisuuden. Tunnusomaista Nastolalle ovat Salpausselkä, metsät ja monet järvet.

Monimuotoinen luonto antaa erinomaiset edellytykset harrastaa liikuntaa kaikkina vuodenaikoina. Liikuntakeskus Pajulahti täydentää näitä mahdollisuuksia tarjoten elämyksiä kaikenikäisille. Lisäksi Nastolassa on kehittyvää yritystoimintaa ja tasokkaita ostospaikkoja.

Nastolassa on hyvät kunnalliset palvelut. Sosiaali- ja terveystoimen perustana on tuottaa laadukkaita palveluja niin lapsiperheille kuin työikäisille ja lisäksi taata turvallinen vanhuus.

Kunnastamme löytyy minipuolisia asumisvaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Reilut tonttikoot lisäävät asuinviihtyvyyttä niin keskustassa kuin aktiivisissa kyläyhteisöissä. Laaja kevyen liikenteen verkosto takaa turvallisen liikkumisen myös jalkaisin ja pyöräillen.

Tervetuloa Nastolaan ja tarjoamiimme palveluihin.  Haku palvelimelta


  Muut hakutoiminnot

Hae välimuistista. Jos sivusto Nastolan kunta ei ole juuri nyt käytettävissä, Googlen välimuistissa saattaa olla siitä kopio.

Samankaltaisia sivuja
Sivuja joilla on linkki sivustoon
Hae otsikon sanoilla Webistä /
Kuvista / Äänistä / Uutisista
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.