Fennica.Net


Mediakortti

Kuopio: WWW-suunnittelu ja tuotanto: 2k-Su
Fennica.Net: Kuopio: Tietokoneet ja Internet: Internet: WWW-suunnittelu ja tuotanto

Pohjois-Savo Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: 2k-Su 
2K mediat.com

2K mediat.com tarjoaa laajan valikoiman palveluja ilmaisista perusoppaista aina maksullisiin räätälöityihin tuotekokonaisuuksiin (konsultointi,www- ja multimediatuotanto, suunnittelu).

Finhost Oy

Finhost Oy on kaikkia Internet-palveluja tarjoava yksityinen yritys, toimipaikat sijaitsevat Iisalmessa, Kuopiossa ja Vantaalla. Ertyisosaamisemme on kotisivu- jen suunnittelu ja kehitys sekä atk-alan koulutus. paikat

Järvisuomen Ohjelmapalvelu Oy

Kirsti Pusa, kuvittaja, graafinen suunnittelija

Olen kuopiolainen, toiminimellä työskentelevä kuvittaja - graafikko.Työsarkaani kuuluvat graafisen suunnittelun tehtävät kuvittamisesta ja taittotöistä www-mediaan ja mainontaan. Asiakastöitä teen koko Suomen alueelle.

Point Blank Design - Graafinen suunnittelija Jukka Turunen

Point Blank Design on kuopiolainen graafisen alan yritys. Suunnittelen logojen ja yritysilmeiden lisäksi myös printtimainontaa, esitteitä, levyjen kansia ja muuta painomateriaaleja.

polyakov.org - Design changes life!

Igor Polyakov, Graafinen suunnittelija ja animaatori. Tämän sivussa voitte tutustuman heidän kokemusta ja työt tehty 10 vuoden kuluttua. Sivuston katseleminen tarvitse flash 6 plugin.

Qred Solutions - razor sharp inventions

Qred Solutions suunnittelee ja toteuttaa tasokkaita räätälöityjä sähköisen ja painetun median markkinointiviestintäratkaisuja yrityksille. Päätuotteemme on julkaisujärjestelmämme Qred Publisher (CMS). Avainkäsitteitä kaikessa toiminnassamme ovat asiakas- ja käyttäjälähtöisyys, visuaalisesti korkeatasoiset www-ratkaisut sekä tasokas tekninen osaaminen.... Jatkuu

Savonlinnan Kone-Kymppi Oy

Savonlinnan Kone-Kymppi Oy suunnittelee ja toteuttaa tasokkaita räätälöityjä sähköisen ja painetun median markkinointiviestintäratkaisuja yrityksille. Avainkäsitteitä kaikessa toiminnassamme ovat asiakas- ja käyttäjälähtöisyys, visuaalisesti korkeatasoiset www-ratkaisut sekä tasokas tekninen osaaminen.

Servia Finland Oy

Servia Finland on web-palvelujen suunnitteluun ja tuotantoon keskittynyt innovatiivinen ja tehokas yritys. Päätuotteenaan VerkkoVelho-kotisivupaketti. Www.verkkovelho.fi

Suuntamedia.fi

Internetsivut ja verkkomarkkinointi suuntamedia.fi



   Pohjois-Savo Koko maa Ylempään aiheeseen

  Uutiset ja uutislähteet

Uutiset: Web-suunnittelu



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.