Fennica.Net


Mediakortti

Keski-Suomi: Ohjelmistokehitys
Fennica.Net: Keski-Suomi: Tietokoneet ja Internet: ATK-palvelut: Ohjelmistokehitys

Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
Enymind Production

Jyväskylä Keski -Suomi

Finnfuture software - Energy analysis and simulation - Maintenance

Vuonna 1985 perustettu atk-alan yritys. Erityisaloina energia-analyysi- ja simulointi-, kunnossapito- sekä etätyöohjelmistot. Yhtiön tuotteita käytössä 9 maassa: Japani, USA, Kanada, Argentiina, Ruotsi, Belgia, Kreikka, Suomi ja uusimpana vientimaana Chile (tilanne 1/99).
Jyväskylä Keski -Suomi

Finnfuture software

Finnfuture software - Energy analysis and simulation - Maintenance. Vuonna 1985 perustettu atk-yritys. Erityisaloina energia-analyysi- ja simulointi-, kunnossapito- sekä etätyöohjelmistot. Yhtiön tuotteita käytössä 10 maassa: Japani, USA, Kanada, Argentiina, Ruotsi, Belgia, Kreikka, Chile, Suomi ja uusimpana vientimaana Australia (tilanne 5/99).
Jyväskylä Keski -Suomi

Kauneus & Hiuskeskus Lumicci

Jyväskylässä sijaitsevan Kauneus & Hiuskeskus Lumicin kotisivut.
Jyväskylä Keski -Suomi

Necom Oy

Necom Oy on vuonna 1993 perustettu jyväskyläläinen tietotekniikka-alan yritys. Olemme erikoistuneet henkilöresurssienhallinnan sekä projektien talouden ohjauksen ohjelmistoihin. Palveluajatuksemme on toimittaa kokonaisratkaisuja aina projektin suunnittelusta laitteistojen asennukseen, koulutukseen ja ylläpitoon.
Jyväskylä Keski -Suomi

Netwell Oy

NETWELL Oy on IT-palveluyritys, joka kehittää, maahantuo ja myy Lotus Notes/Domino -teknologiaan perustuvia, tietämyshallintaa hyödyntäviä ohjelmistoja ja kokonaisratkaisuja sekä tuottaa niitä tukevia asiantuntijapalveluja.
Jyväskylä Keski -Suomi

Parturit.net - Parturi Kampaamot Online

Parturit.net tarjoaa edulliseen hintaan monipuoliset palvelut ja runsaasti näkyvyyttä liikkeellesi. Palvelu on helposti kohderyhmän löydettävissä ja yrityksen tiedot sekä esim. vaihtuvat tarjoukset ovat helposti päivitettävissä ympäri vuorokauden. Palvelun käyttäminen ei vaadi erityisiä ATK-taitoja.Hinnat palvelevat pienempääkin yksityisyrittäjää.
Jyväskylä Keski -Suomi

Skillnet Oy online

Skillnet Oy:n on Jyväskyläläinen ohjelmistoyritys jonka tuotteita ovat www-selaimella toimivat Orchestra osaamisenhallintajärjestelmä sekä rekrytointityökalu. Sivustolla myös avoimet työpaikat!
Jyväskylä Keski -Suomi   Koko maa Ylempään aiheeseen

  Työpaikat: Keski-Suomi: 2153 ICT-alan erityisasiantuntijat

Näytä kaikki avoimet työpaikat tai
1 päivän (24 tuntia) sisällä ilmoitetut avoimet työpaikat
3 päivän sisällä ilmoitetut avoimet työpaikat
1 viikon sisällä ilmoitetut avoimet työpaikat
2 viikon sisällä ilmoitetut avoimet työpaikat

  Hakusana(t)

Työpaikat alueittain - siirry valitsemaan kaupunki tai muu alue.

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimiston tietojärjestelmä.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.