Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Huumori
Fennica.Net: Helsinki: Viihde ja vapaa-aika: Huumori

Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
HUUMORI.net - Vitsi mitkä vitsit!

Hassun hauska vitsipalvelin. Keräämme sivuillemme vitsejäja muuta huumorisälää enemmän kuin laki sallii. Blondivitsit, tuhmatvitsit, tekstiviestit, yms.

Mikon kotisivut

Kotisivut sisältävät kaikkia hauskoja juttuja ja kuvia..

Taikuri Jussi Jalkanen

Taikuri Jussi Jalkanen on Suomen suurimpia taikureita (187 cm, 88 kg) hän on erikoistunut stand up- eli näyttämötaikuuteen. Taikuuden ohella hän on myös näytellyt mm. tv-sarjoissa, esiintynyt yritys ja koulutusvideoilla, tehnyt tv-mainoksia sekä juontanut erilaisia tilaisuuksia."Taikuri Jussi Jalkanen oli lavalla kahdesti, hänen toinenhahmonsa oli... Jatkuu

Taikuri Lumous - Pelle Pietro - Tanssiyhtye Tivoli

Taikuri Lumous on antanut tenhoavia taikaesityksiä jo yli 20 vuoden ajan. Pelle Pietron ohjelmat ovat sirkusperinteitä kunnioittavia lystikkäitä hupailuja. Tanssiyhtye Tivolin tähtisolisti Taisto Saaresaho on levyttänyt vuodesta 1963.MONIPUOLISET VIIHDEOHJELMAT.

The Kids Page

Fun for children. Linkkejä englanniksi ja suomeksi, mm. Teletapit, Puuha Pete, Petteri Kaniini, Pokemon, Puppe ja paljon muuta.

Totaalista sotaa!

Päättymätön juridinen taistelu Suomen germaanisen kansanryhmän oikeuksien ja kunnian puolesta. Klaus von Grewendorp vastaan muu maailma.

Yhtymä Kataja-Hirviniemi

Sivut ovat hulvattoman ohjelmapalvelun esittelysivut. Luvassa taikuutta ja stand up - komiikkaa...



   Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen

  Uutiset ja uutislähteet

Uutiset: Viihde


  Fennica.Net:in valintoja
HUUMORI.net - Vitsi mitkä vitsit!



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.