Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Äänituotanto ja äänentoisto
Fennica.Net: Helsinki: Uutiset ja viestintä: Mediatuotanto: Äänituotanto ja äänentoisto

Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
Dimmercity Light & Sound Oy

Dimmercity Light & Sound Oy on vantaalainen tapahtumatekniikka-alan palveluita tuottava yritys. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumasi valaistuksen, äänentoiston, esiintymislavat sekä erikoistehosteet korkealaatuisella kalustolla, yli 10 vuoden kokemuksella ja silti kilpailukykyisellä hinnoittelulla. Kalustomme on myös vuokrattavissa omaan käyttöösi,... Jatkuu

Helsingin Elokuvaäänitys Oy

Helsingin Elokuvaäänitys Oy tekee elokuvien ja tv-ohjelmien äänituotantoa. Palveluihimme kuuluu kenttä-äänitys, äänisuunnittelu, äänileikkaus, miksaus sekä äänikaluston vuokraus. Toimimme kaiken kokoisissa tuotannoissa mainoksista pitkiin elokuviin.

Miracle Sound Oy

Precision Audio

Precision Audio (Precision Oy est.1991) on vuodesta 1999 lähtien keskittänyt toimintansa äänentoistoteknisiin toteutuksiin.Päätoimialamme on elektronisesti tuotetun musiikin -tapahtumien, julkisten yleisötapahtumien, ravintoloiden ja erilaisten juhlatilaisuuksien äänitekniikan suunnittelu ja toteutus, sekä äänentoistojärjestelmien vuokraus. Tarvittaessa... Jatkuu

RMC ShowService

Vuonna 1980 perustettu äänentoisto- ja valaistustekniikan yritys, alansa suurin Suomessa. Toimialana on erilaisten tilaisuuksien, kuten yritysjuhlien, ulkoilmatapahtumien, konserttien, muotinäytösten ja näyttelyiden tekninen suunnittelu ja toteutus. Lisäksi myymme ja vuokraamme kaikkea alaan liittyvää tekniikka.

Studio Äänitaivas

Äänitaivas tarjoaa korkealaatuiset studiopalvelut, äänentoistopalvelut, musiikkituotanto ja äänituotanto -palvelut. Lisäksi tarjoamme erityisesti muusikoille, bändeille ja musiikin alan yrityksille räätälöityä web-suunnittelua. in Lisäksi tarjoamme erityisesti muusikoille, bändeille ja musiikin alan yrityksille räätälöityä web-suunnittelua.

Z-Trading Oy Ltd.



   Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen


  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.