Fennica.Net


Mediakortti

AV-tuotanto ja -palvelut: 3d-Ma
Fennica.Net: Uutiset ja viestintä: Mediatuotanto: AV-tuotanto ja -palvelut
3 A B D F H I L M N O P R S T V W Y Ä  
Seuraava sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: 3d-Ma 
3dolli Oy

3dolli Oy on Keski-Suomessa ja Pirkanmaalla toimiva tuotantotalo, jonka päätuotteena on tekninen 3D-animointi, -visualisointi sekä videotuotanto. Tuotamme myös DVD-levyjä sekä www-palveluita.
Jämsänkoski Tampere Keski -Suomi

Arctic Camps Oy

Olemme erikoistuneet laadukkaaseen yritysvideotuotantoon. Tuotamme myös mainoselokuvia, multimediaa ja koulutusohjelmia. Tuotantoyhtiömme sijaitsee Oulussa.Toimialaamme kuuluvat myös kiinteistövälitys ja ohjelmapalvelut pohjois-Lapissa.
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Beta Audiovisual

Beta Av suunnittelee, kuvaa ja editoi yrityksille ja yhteisöille audiovisuaalisia erikoisohjelmia, mm. DVD-esityksiä ja video-ohjelmia.
Helsinki Uusimaa

Digitalisointi.com

Tarjoamme asiakkaillemme digitalisointipalvelua, eli siirrämme vanhoja tallenteita uuteen ja kestävään digitaaliseen muotoon asiakkaiden tarpeet huomioiden. Vanhoilla tallenteilla olevan materiaalin katseluja ja pelkkä ajan kuluminen aiheuttavat sisällön laadun jatkuvan heikkenemisen. Digitalisoimalla materiaali säilyy hyvälaatuisena turvassa pitkään.... Jatkuu

DIVI

Divi tuo muistosi digiaikaan insinöörin ammattitaidolla.Digitalisoimme kasetteja, äänitteitä ja valokuvia.Meiltä saat ammattitaitoista palvelua sopuhintaan.Digitalisointikelvottomista kaseteista ja äänitteistä emme peri maksua.Lisätietoja nettisivuiltamme: www.divi.fi
Turku Varsinais -Suomi

Filmona oy

Helsinki Uusimaa

Helsingin Elokuvaäänitys Oy

Helsingin Elokuvaäänitys Oy tekee elokuvien ja tv-ohjelmien äänituotantoa. Palveluihimme kuuluu kenttä-äänitys, äänisuunnittelu, äänileikkaus, miksaus sekä äänikaluston vuokraus. Toimimme kaiken kokoisissa tuotannoissa mainoksista pitkiin elokuviin.
Helsinki Uusimaa

Ideal Production

Ideal Production suunnittelee ja toteuttaa koulutus- ja esittelyohjelmia sekä mainoksia televisioon, internet- ja DVD sovelluksiin. Hyvän lopputuloksen takaavat pitkä kokemus, pyrkimys uudenlaisiin näkökulmiin, asiakkaan tavoitteet huomioiva toteutus, realistiset budjetit ja sovitussa budjetissa sekä aikataulussa pysyminen. Sisältö on kuitenkin tärkein... Jatkuu
Vantaa Uusimaa

Luoda Production Oy

Luoda Production Oy, inc. tuottaa mediasisältöjä. Tuottaja Antti Sipilä.
Helsinki Uusimaa

magnusborgin studiot/kroma Oy

Porvoo  Seuraava sivu  Ylempään aiheeseen

  Eniten listauksia alueittain
Kaupungit
ja kunnat
 Listauksia 
kpl 
 Uusia 
kpl 
 Listauksia 
/ 1000 
asukasta 
Helsinki 13 0.02 
Porvoo 0.04 
Turku 0.01 
Oulu 0.01 
Ylöjärvi 0.05 
Jämsänkoski 0.12 
Espoo
Maaninka 0.24 
Tampere
Vantaa
Jyväskylä 0.01 


  Eniten listauksia / 1000 asuk.
Maaninka 0.247
Jämsänkoski 0.127
Ylöjärvi 0.05
Porvoo 0.045
Helsinki 0.024
Oulu 0.017
Jyväskylä 0.013
Pori 0.013
Turku 0.011
Vantaa 0.005
Tampere 0.005
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.