Fennica.Net


Mediakortti

Senioreille
Fennica.Net: Ihmiset ja elämä: Senioreille

Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
Apukauppa

Apukaupan tavoitteena on ikäihmisten ja liikuntarajoitteisen asiakkaiden elämänlaadun parantaminen. Apukauppa.fi edustaa yli kymmentä apuvälinealan huippuvalmistajaa ja palvelee asiakkaita verkkokaupan lisäksi myös paikan päällä mm. hoito- ja vanhainkodeissa. Apukaupan tuotemäärä laajenee koko ajan ja otamme mielellään vastaan vinkkejä mitä tuotteita... Jatkuu
Lempäälä Pirkanmaa

Kalvolan Eläkkeensaajat

Lääkemuistutus

Inhimillinen hoiva on jokaisen oikeus. Muistutus lääkekuurit, hoivasoitot, kotihoito, vanhukset, lapset, alzheimer, diabetes, mielenterveys, vertaistuki, apu.

Senioriverkko-virtuaalista hyvinvointia ikääntyville

Itä-Helsingin Lähimmäistyö Hely ry toteuttaa Senioriverkko-projektin vuosina 2011 -2013. Projekti aloitti toimintansa maaliskuussa. Rahoittajana on Raha-automaattiyhdistys RAY.Projektin päätavoitteena on ikääntyvien turvallisuuden ja osallisuuden ylläpitäminen sekä edistäminen.Projektissa edistetään mm. verkkoviestintäympäristöjen sekä muun tieto-... Jatkuu
Helsinki Uusimaa

Tampereen Kotilinnasäätiö

Tampereen Kotilinnasäätiö edistää ja tukee tamperelaisten eläkkeellä olevien henkilöiden asumista ja asuinpalvelujen saantia. Kotilinnasäätiön asunnot ovat vuokra-asuntoja.
Tampere Pirkanmaa

Ulrikakoti - kodinomainen hoivakumppani

Ulrikakoti on aivan Loviisan keskustan tuntumassa sijaitseva hoitokoti. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa fyysistä apua tarvitseville henkilöille.
Loviisa   Ylempään aiheeseen

  Eniten listauksia alueittain
Kaupungit
ja kunnat
 Listauksia 
kpl 
 Uusia 
kpl 
 Listauksia 
/ 1000 
asukasta 
Lempäälä 0.06 
Helsinki
Tampere
Loviisa 0.13 


  Eniten listauksia / 1000 asuk.
Loviisa 0.13
Lempäälä 0.064
Tampere 0.005
Helsinki 0.001
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.