Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Kielitiede ja kielet
Fennica.Net: Helsinki: Tieteet: Kielitiede ja kielet

Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
Fintra Oy

Kanjikaveri

Kanjikaveri-sivustolla voit opiskella japaninkielen alkeita: peruskielioppia ja japanilaista kirjoitusjärjestelmää. Sivut ovat painottuneet erityisesti japanin kirjoittamisen opettamiseen, niillä voi opiskella hiragana- ja katakana-tavumerkit sekä kiinalaisperäisiä kanjeja. Sivuilta löytyy myös suhteellisen laaja suomi-japani-suomi -sanakirja.

Lexitec

Lexitec online-atk-sanastot englanti-suomi-englanti on juuri avattu yleisölle. Tervetuloa tutustumaan myös muuhun online-tarjontaamme: kielipalvelukyselyt tarjoavat vuorovaikutteisen foorumin kieliseikoista kiinnostuneille, Lexitec Magazine tarjoaa toimituksellista ainesta kielestä, sanakirjoista, atk:sta ynnä muusta, linkit tarjoavat kommentoituja... Jatkuu

Sanalisko

Web 2.0:aan perustuva uusi sanakirjapalvelu.suomi-englanti, ruotsi, saksa, tulossa muita kieliä ja lisäpalveluja.Sanakirja on kaikkien käyttäjien muokattavissa.

Slangi.net / Stadin slangi netissä

Slangi.net on laaja Stadin slangin ja eräiden muidenkin slangien kotisivut netissä. Sanakirjoja, nimikkeitä, näytteitä, slangin historia ja kielioppi, tutkimusta, SlangiSet verkkolehti ja paljon muuta.



   Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen

  Uutiset ja uutislähteet

Uutiset: Tiede



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.