Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Asuminen, asunnon hankinta: Al-Sa
Fennica.Net: Helsinki: Koti ja asuminen: Asuminen, asunnon hankinta

Seuraava sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Al-Sa 
Alkuasunnot Oy

Alkuasunnot Oy vuokraa asuntoja 18-29 -vuotiaille, jotka eivät ole päätoimisia opiskelijoita.

Asukasinfo

Asuminen kiinnotaa aina. Jos olet harkitsemassa muuttoa, tarkista nopeasti parhaimmat vinkit asunnon ja asumismuodon valintaan. Tämä blogi on juuri sinulle.

Asuntolaina.info

Asuntolainan kilpailuttaminen on äärimmäisen fiksua edullisimman asuntolainan (ja asuntolainan lainamarginaalin) löytämiseksi. Kilpailuta asuntolaina (uusi tai nykyinen) ja säästä rahaa. Vertaa samalla kertaa useamman pankin asuntolainatarjoukset.

Asuntosijoitusopas

Asuntosijoitusopas neuvoo sinua sijoitusasunnon hankkimisessa. Laskurilla saat helposti selville muun muassa sijoitetun pääoman tuoton ja muistilistan avulla osaat ottaa huomioon sijoittajan näkökulmasta merkitykselliset asiat. Palvelu neuvoo myös asunnon vuokraamisessa.

Cityvarasto Oy

Cityvarasto Oy tarjoaa ympäri Suomea pienvarastoja yksityis-sekä yritysasiakkaille. Pienvarastot ovat 1-20m²:n kokoisia ja vuokra alkaen 32eur/kk. Tyypillisiä pienvarastoasiakkaita ovat muuttajat, remontoijat, rakentajat, vaihto-oppilaat sekä erilaiset yritykset. Pienvaraston voi vuokrata alkaen yhdeksi kuukaudeksi.

Helsingin Varavarasto Oy

Tarjoamme Helsingissä Kallion ja Pasilan alueelta pienvarastotilaa 1-6m2. Remontin, asunnonvaihdon ajaksi tai kausitavaroiden säilytykseen edullista, vartioitua, lämmintä ja kuivaa varastotilaa. Alk.35€/kk

Idea Remontit Oy - kaikki kodin remontit

Idea Remontit Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun remonttiliike. Toteutamme laadukkaita remonttikokonaisuuksia hyviksi koetuin menetelmin ja uusimpia rakennusteknisiä innovaatioita apuna käyttäen.

Indoor Quality Service Oy

Epäiletkö hengittämäsi sisäilman laatua huonoksi? Saat luotettavat sisäilman laadun mittaukset Indoor Quality Service Oy:ltä.

Kotirinki Helsinki kotipalvelut

Kotirinki on uudenlainen kodinhoitopalvelu. Peruspalveluna laadukas kotisiivous. Toimimme nyt pääkaupunkiseudulla, Hämeenlinnassa ja Tampereen seudulla.

Sam-Sec Oy - Valvontakamera-, hälytin- ja vartiointipalvelut

Valvontakamera-, hälytin- ja vartiointipalvelut edullisesti. Sam-Sec Oy myy, asentaa ja huoltaa murtohälyttimiä, turvakameroita ja ovipuhelimia.



  Seuraava sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen


  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.