Fennica.Net


Mediakortti

Käsityöt: De-Ka
Fennica.Net: Harrasteet: Käsityöt
Uudet   A D F H J K L M N P S T V W Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: De-Ka
Design Katja Palmu

Valmistamme sisustus- ja lahjatavarat Suomessa suomalaisena käsityönä alihankkijoita käyttäen. Tuoteperheisiimme kuuluvat mm. Sutkin & Roosa lastenhuoneen sisustussarja, johon kuuluvat mm. pussilakanapakkaukset. Sydänystävänlahjasarjassa on kaikenlaisia mukavia tuotteita, joilla voit muistaa vaikka parasta ystävääsi. Lemmikin elämä-sarjassa on silkkimaalattuja... Jatkuu
Uukuniemi Etelä-Karjala

Fairytale's Place, Sadun Paikka

Näistä albumeista löydät kuvia miniatyyreista, suuria asioita pienissä pöntöissä! ;OD
Mikkeli Etelä-Savo

Helmeilevä Helise

Kaikenlaista käsintehtyä, etupäässä koruja

Helmeily

Helmeily kaupastamme löydät helmet, riipukset ja korutarvikkeet edullisesti. Tämän mahdollistaa oma maahantuontimme, ei siis 'ylimääräisiä välikäsiä'.Uusia tuotteita tulee kauppaamme jatkuvasti lisää, tällä varmistamme että sinulla on aina uusia ja inspiroivia korutarpeita.

HelmiDeli - Helmikauppa

Helmikauppa HelmiDelin valikoimista löytyy erilaisia lasihelmiä useissa kymmenissä väreissä, korunosia, työvälineitä ja tarvikkeita.
Mäntsälä Uusimaa

Helmiä Helmistä Helmikauppa

Helmikauppa, joka myy askarteluhelmiä ja tarvikkeita, sekä valmiita töitä, ohjeita ja tarvikepaketteja aivan ihaniin helmieläimiin.

Hopeasavi.fi

Hopeasavi.fi kurssistudio & kauppa. Art Clay Hopeasavi on muovailtavaa, tavallista savea muistuttavaa massaa joka koostuu hienosta hopeajauheesta, orgaanisesta sideaineesta ja vedestä. Sitä on helppa työstää haluttuun muotoon. Kun koru on muotoiltu, se kuivataan,viimeistellään ja poltetaan esimerkiksi kaasukeittimellä, jolloin orgaaninen sidematerieaali... Jatkuu
Helsinki Uusimaa

Huvikangas Oy

Huvikangas Oy on värikkäiden kankaiden, nauhojen ja nappien verkkokauppa.
Laukaa Keski -Suomi

Jaanan käsityöt | Risutyöt | Pajutyöt | Huovutus

Vapaa-aikanani neulon, virkkaan, kirjon, teen pajutöitä ja risutöitä, mikä vain sattuu sillä hetkellä kiinnostamaan. Blogiin tahdon ennenkaikkea koota tekemiäni töitä niin muiden kuin itsenikin iloksi, voinpa sitten palailla “päiväkirjani” aikaisemmille sivuille katsomaan, mitä onkaan tullut tehtyä.

Kapiokirstu

Neulonta-, virkkaus- ja kirjontalinkkejä.Aloittelijalle avuksi, taitajalle tueksi.
Tampere Pirkanmaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.