Fennica.Net


Mediakortti

Käsityöt: Ke-My
Fennica.Net: Harrasteet: Käsityöt
Uudet   A D F H J K L M N P S T V W Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ke-My
Kehräämö Mustalammas Oy

Kehräämö Mustalammas Oy. Villan karstaus, huovutusvillan sekä Merinon värjäys ja -myynti. Myynnissä myös suomenlampaan raakavillaa, käsin huovutettuja pohjallisia ja kimallekuituja. Huovutus, huovutusvilla, karstaus, suomenlammas, merino, värjäys, villa, pohjalliset, kehräämö, sävyvärjätty lanka, lanka
Pyhäranta Varsinais -Suomi

Kissat ja langanpätkät

Ristipistoja ja ryijyn tekemistä kuvin. Myös joulukortteja ja muuta näpertelyä.

Kodin Ompelukone Oy

Turku Varsinais -Suomi

Korutarvike.com

Edullinen helmikauppa. Verkkokaupasta koruaskarteluun korunosat, lasihelmet, kivihelmet ja tee itse -sarjat. Kokeneen koruntekoammattilaisen ohjeet ja vinkit kaupantekijäisinä. Kaikki osat on testattu nikkelin, lyijyn ja kadmiumin osalta.
Masku Varsinais -Suomi

Käsityökauppa Satiini

Satiini.fi - Verkkokauppa käsityön ystäville!Meiltä löydät suuren valikoiman laadukkaita käsityötarvikkeita, kuten kanavatöitä, ristipistoja, ryijyjä sekä pitkäpistoja.
Suomussalmi Kainuu

Lankuri-langanystävän paras kaveri

Lankuri on jokaisen langanystävän yhteisöllinen muistikirja ja lankakirjanpito.Pidä lankavarastosi, työsi ja tärkeät lankalinkkisi helposti ajan tasalla!
Jalasjärvi Etelä-Pohjanmaa

Majakan valossa

Tervetuloa kurkistamaan majakan elämää. Voit kuulla aaltojen loiskeen, nuuhkia puutarhan tuoksua ja nähdä kädentöiden värien hehkua.
Jyväskylä Keski -Suomi

Moottorisahaveistokset

Moottorisahalla voidaan tehdä erilaisia puuveistoksia. Karhu on suomalaisten suosikkiveistos ja sellainen löytyy monen kotipihalta. Moottorisahalla voidaan kuitenkin veistää myös muita aiheita, esimerkiksi kirjoja tai vaikka sulkakyniä. Moottorisahaveistos on hieno taide-esine.
Tyrnävä Pohjois -Pohjanmaa

MosaiikkiMiljöön kotisivut

MosaiikkiMiljöö on vuonna 2007 perustettu mosaiikkeihin erikoistunut yritys. Toimintaamme kuuluu Verkkokauppa MosaiikkiMyymälä, mosaiikkikurssien järjestäminen, opetustyö, konsultointi sekä näyttelytoiminta.

MosaiikkiMyymälän verkkokauppa

Suomen laajin ja monipuolisin mosaiikkitarvikkeiden verkkokauppa. Tutustu verkkokauppamme valikoimaan, ihastu ja tilaa jo tänään.

Mystikkomirelle.info

Mystiikkatuotteita ja mystiikkapalveluja, käsityöt ja henkisen alan harrastusaihepiirit: mediumismi, henkimaailma, koherentti kosminen energia, selvänäkeminen, ennustaminen, enkeliviestit, universumi, äiti gaia, arkkienkelit, henkiparannus.  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.