Fennica.Net


Mediakortti

Muut terveyspalvelut: Ka-La
Fennica.Net: Kauneus ja terveys: Terveyspalvelut: Muut terveyspalvelut
Uudet   A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ka-La
Karin hierontapiste - Koulutettu hieroja Kari Järvenpää

Etusivulla tietoa henkilöstä. Muilla sivuilla tietoa hieronnasta, annettavat hoidot, hinnasto , myynnissä olevat tuotteet, lisäksi linkkisivu ja yhteystieto sivu.
Nivala Pohjois -Pohjanmaa

Kiroklinix kiropraktikot

Kiropraktiikka on terveydenhuollon kentässä erikoistunut ala hoitamaan tuki- ja liikuntaelin vaivoja. Kiropraktinen hoito sopii kaiken ikäisille ja moniin eri ongelmiin. Kiroklinix:in hoitohenkilöstö on TEO:n hyväsymiä 'koulutettuja kiropraktikoita' (D.C). He ovat myös Suomen kiropraktikkoliiton jäseniä.
Espoo Uusimaa

Kotihoito Koti-Medi Oy

Koti-Medi tarjoaa asiantuntevaa ja yksilöllistä kotisairaanhoitoa, hoivapalvelua, sairaanhoitoa ja saattohoitoa.
Espoo Helsinki Uusimaa

Koulutettu hieroja Metsäkallio

Urheiluhieroja, Klassinen hieronta, urheiluhieronta, urheilijan lihashuolto, lihastasapainokartoitus, passiiviset venytykset, kinesioteippaus, tukiteippaus, kylmä- ja lämpöhoidot
Mustasaari Vaasan rannikkoseutu

Koulutettu hieroja Tampere

Klassinen hieronta on perinteistä pehmytosakäsittelyä lihaskireyksien ja -jännitysten laukaisemiseksi. Erilaisilla tekniikoilla on tarkoitus lievittää kipua, rentouttaa ja aktivoida aineenvaihduntaa lieventäen lihaskipua.Urheiluhieronta lievittää rasituksesta johtuvia lihaskireyksiä nopeuttaen lihasten palautumista. Kilpailuja edeltävä hieronta aktivoi... Jatkuu
Tampere Pirkanmaa

Koulutettu hieroja Vaasa

Urheiluhieroja, Klassinen hieronta, urheiluhieronta, urheilijan lihashuolto, lihastasapainokartoitus, passiiviset venytykset, kinesioteippaus, tukiteippaus, kylmä- ja lämpöhoidot
Vaasa Vaasan rannikkoseutu

Koulutus-ja terapiapalvelut

Rovaniemi Lappi

Kukontorin Hammaslääkärit

Kukontorin hammaslääkärit Oy on Helsingin Forumissa sijaitseva hammaslääkärikeskus, joka tarjoaa monipuolisesti korkealaatuista yksityistä hammashoitoa.
Helsinki Uusimaa

Kuntofix

Henkilökohtaista liikunta- ja ravintovalmennusta lisensioidun Personal Trainerin avustuksella. Palveluihin kuuluu myös ryhmäliikunta, luennot ja lisäravinnemyynti.
Kuopio Pohjois -Savo

Lapsettomuusklinikka Fertinova

Fertinova on lapsettomuusklinikka joka on erikoistunut sekä naisista että miehestä johtuvan lapsettomuuden hoitoon. Ensimmäinen käynti on aina ilmainen.

Laserin Oy Tatuoinnin poisto

Toimimme monipuolisesti lääketieteen, kauneuden ja hyvinvoinnin saralla. Teemme laserhoitoja, hierontaa, IPL- valohoitoja sekä tatuoinnin poistoja ammattitaidolla.
Espoo Uusimaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.