Fennica.Net


Mediakortti

Luumäki: Yritykset
Fennica.Net: Luumäki: Yhteisöt ja Ihmiset: Yritykset

Etelä-Karjala Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
Bionella Oy

Siivous- ja kiinteistönhuoltopalvelut yrityksille ja yksityisille Luumäen ja Lappeenrannan alueella.
Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti

Graafinen suunnittelu Mao Mao

Graafinen suunnittelu Mao Mao on mainonnan suunnittelutoimisto, jonka palveluihin kuuluvat perinteinen graafinen suunnittelu logoista ja esitteistä auto- ja valomainosteippauksiin sekä www-suunnittelu ja www-sivujen ylläpitopalvelut. Toimialue Luumäki - Lappeenranta (Etelä-Karjala) - Kouvola.
Graafinen suunnittelu

MenSe Oy

MenSe Oy valmistaa syöttörullat; patentoidut kumivaimennetut rullat sekä teräsrullat. Myös raivauspäät, raivauslisälaite harvesteriin sekä kiinnittimet erilaisille letkuille. Meillä myös syöttörullien kunnostuspalvelu. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa, Luumäellä.
Metsätalous

Mirjan Matkakoti, Bed and Breakfast

Majoitusta matkamiehille sydämmellä, pehmeä peti ja makoisa runsas aamiainen, kaikki ihanan kodikkaassa ympäristössä. Laatuluokiteltu, Maakuntien Parhaat sertifikaatti!
Muu majoitus

SalpaSafarit

Salpasafarit järjestää hauskoja ja vauhdikkaita tilaisuuksia yrityksille sekä porukoille! Pääosin safareilla liikutaan Salpalinjan alueella Luumäellä niin Moottorikelkoin, kuin Maastoautoin. Täydellinen ja monipuolinen palvelu takaa hauskan safarin!
Ohjelmatoimistot, viihdepalvelut   Etelä-Karjala Koko maa Ylempään aiheeseen

  Tässä aiheessa

Yritykset löydät myös toimialan, kunnan ja maakunnan perusteella luokiteltuina Fennica.Net:in Aihe- ja Aluehakemistoista.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.