Fennica.Net


Mediakortti

Töysä: Yritykset
Fennica.Net: Töysä: Yhteisöt ja Ihmiset: Yritykset

Etelä-Pohjanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
Lomatupa - jotain muuta

Lomatupa - jotain muuta. Lomatupamme sijaitsee Töysässä, Tuurin kauppakylän ja Ähtärin eläinpuiston välimaastossa. Tarjoamme erilaista majoittumista pariskunnille ja pienille perheille !
Lomamökit ja maatilamajoitus

Pihatuuri

Tule tutustumaan Suomen suurimpaan pihasaunojen ja piharakennusten näyttelyyn Tuuriin tai ota yhteyttä ja kysy lisää.
Puutarha ja kasvit

Pojanmäen mökkimajoitus

Pojanmäellä voit vierailla esim. ostosmatkailun merkeissä. Tuurin kauppakylään on vain 10 minuutin ajomatka. Ähtärin eläinpuisto sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä. Mökkimme on talviasuttava, hirsirakenteinen ja 2000 -luvulla viihtyisäksi peruskorjattu. Piipahda kotisivullamme tai soittele! TERVETULOA!
Lomamökit ja maatilamajoitus

Töysän Luomumaatalousnäyttely

Töysän Luomumaatalousnäyttely 25.-26.7.1998 klo 11:00 - 18:00
Maatalous

Wood-Group - piharakennukset, puutarhakalustee, huonekalut

Pihavarastot, puuvajat, halkovajat, jätekatokset, pihakalusteet, huonekalut, puuportaat, kylpytynnyrit ja kylpykuutiot, Biolan kompostikäymälä, puucee-rakennukset, elementtivarastot ja autokatokset yhdelle tai kahdelle tai kolmelle autolle, turvatestatut lasten syöttötuolit, ponttoonilaiturit, Aino-kalusteet, Ruska-kalusteet ja Kajo-kalusteet.
Puutarha ja kasvit   Etelä-Pohjanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen

  Tässä aiheessa

Yritykset löydät myös toimialan, kunnan ja maakunnan perusteella luokiteltuina Fennica.Net:in Aihe- ja Aluehakemistoista.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.